Cabinet personal

Supravegherea copiilor

Starea de sănătate a copilului este una din priorităţile medicinii în lumea întreagă, precum şi în Republica Moldova, de aceea una din direcţiile globale ale activităţii sistemului ocrotirii sănătăţii este asigurarea accesibilităţii şi calităţii asistenţei medicale oferite copiilor. La Clinica SANCOS puteți beneficia de servicii medicale pentru copilașii Dvs conform Standardelor de supraveghere a copiilor de 0-18 ani în condiţii de ambulator în RM.

Alături de medicul de familie și medicul pediatru veți afla informații relevante despre creşterea şi dezvoltarea unui copil de la naștere și până la vârsta şcolarizării. Împreună vom încerca să găsim răspunsuri şi să propunem soluţii la problemele ce apar odată cu naşterea copilului. În mod special veți fi informat de medicul de familie referitor la aspectele legate de primele luni de viață a bebelușului, deoarece atunci se pune baza sănătăţii şi personalităţii lui viitoare. Tot la noi veţi găsi sugestii şi sfaturi concrete, privind îngrijirile specifice vârstei: alimentaţie, comunicare, jocuri. Veţi cunoaşte şi măsurile de securitate, semnele de pericol pentru sănătatea copilului.

Medicul de familie vă va elibera o cartelă medicală specială de evidență a copilului  – Carnetul de creștere și dezvoltare a copilului – un caiet de monitorizare a sănătătii și creșterii copiilor dupa standardele și recomandarile OMS.

De asemenea, în cadrul evidenței la medicul de familie puteți beneficia de vaccinuri conform Calendarul Vaccinărilor obligatorii în RM, cât și de toate actele confirmative referitoare la starea de sănătate a copilului necesare pentru oricare alte instituții (grădiniță, școală, secții sportive etc).

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon