Cabinet personal

DermatocosmetologieDepartamentul dermatocosmetologie al clinicii ”Sancos” vă invită la o consultație!

Dermatologia cosmetică:

– este o parte intergrantă din domeniul dermatologiei
– este o specialitate medicală menită să amelioreaze aspectul tenului sau să prevină printr-o multitudine de metode inovaționale îmbatranirea acestuia.

În completarea tratamentului medical,dermatocosmetologia este în măsură să amelioreze aspectul pielii, dar este utilă și persoanelor sănătoase, învăţîndu-le să-și menţină aspectul tînăr prin îngrijire adecvată.Mai exact, dermatocosmetologia are soluţii pentru protecția pielii de factorii nocivi, pentru reabilitarea după agresiuni, dar și la tratamentul medicamentos al unor boli de piele.

Specialiștii dermato-cosmetologi al clinicii ”Sancos” vă oferă soluții pentru:– Diagnosticarea corectă a problemei DVS și prescrierea metodelor de tratament individualizat
– Alegerea produselor dermatocosmetice optime pentru îngrijirea corectă a tenului
– Eliminarea efectelor factorilor nocivi asupra pielii

Calificarea înaltă și experiența practică a specialiștilor noștri în domeniul dermatologiei și medicinei estetice reprezintă garanția responsabilității profesionale, eficienței tratamentelor aplicate și siguranței totale a pacientului din toate punctele de vedere. Specialiștii noștri participă regulat la Congresele Naționale și Internaționale din domeniul dermatoesteticii medicale ținînd astfel pasul cu noutățile.

La dispoziția pacienților noștri sunt tratamente și proceduri de ultimă generație, efectuate cu utilaje moderne și utilizînd preparate de ultimă generație. Posibilitățile diverse ale Clinicii, oferă pacienților oportunitatea de a beneficia de tratamente dermatologice cît și cosmetologice în colaborare cu alți specialiști de specializare îngustă – ginecologi, endocrinologi, gastroenterologi, terapeuți, analize de laborator și alte investigații. Acest lucru ne permite să aplicăm cea mai efectivă abordare asupra problemei sau dorinței DVS.

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon