Cabinet personal

Mamografie Invenia ABUS

Mamografia permite determinarea proceselor dureroase din glandele mamare. Dar posibilitățile acestei proceduri nu sunt nelimitate. Unii factori, cum ar fi densitatea mărită a glandelor mamare, afectează în mod negativ exactitatea detectării cancerului mamar. Iar tratamentul pentru un diagnostic care nu identifică problemele ascunse poate agrava semnificativ starea sănătăţii.

Precizia diagnosticului poate fi îmbunătățită semnificativ dacă mamografia este efectuată folosind Invenia ABUS, care este un sistem modern pentru examinarea minuţioasă a stării glandelor mamare.

După cum se ştie, glandele mamare la 40% dintre femei au o densitate mărită. În acest caz, riscul de cancer mamar este de 4-6 ori mai mare. Densitatea mărită a glandelor mamare reduce probabilitatea detectării tumorilor maligne cu mai mult de o treime. Doar cu o singură procedură cu utilizarea sistemului Invenia ABUS se poate identifica un număr mare de tumori canceroase, dacă acestea sunt prezente.

Scanarea după această tehnică durează doar aproximativ 1 minut pentru fiecare sân. Apoi, pe parcursul a trei minute, are loc prelucrarea datelor primite. Întreaga procedură nu durează mai mult de 15 minute.

Utilizarea sistemului Invenia ABUS permite o îmbunătățire cu 55% la detectarea bolilor oncologice invazive ale glandelor mamare și cu 37% mai bine detectează cancerului în general.

Avantajul incontestabil al sistemului Invenia ABUS este examinarea cu ajutorul ultrasunetului, fără radiaţie cu razele X. Scanarea se realizează în format 3D, ceea ce permite obținerea imaginii mult mai informative. Datele obținute sunt analizate în mod automat cu ajutorul unui program special, eliminând în felul acesta factorul uman prin posibilitatea erorii operatorului. Această tehnologie este cea care permite depistarea timpurie a cancerului mamar, fapt ce contribuie la tratarea rapidă şi cu succes a acestei maladii.

Primul dispozitiv din Moldova pentru diagnosticarea cu ultrasunet Invenia ABUS, cu ajutorul cărui este detectat cancerul mamar, este instalat în Clinica de Medicină Estetică SANCOS.

În cazul în care aveţi indicaţii medicale puteţi obține o îndreptare de la specialiştii clinicii pentru examinarea cu ajutorul sistemului Invenia ABUS. Datele obținute ca urmare a examinării stau la baza trecerii testelor necesare și primirii tratamentului timpuriu. Dat fiind faptul, că sistemul Invenia ABUS este prezent doar într-un singur exemplar, examinarea se efectuează prin programare preventivă.

Pentru Mamografia cu Invenia ABUS te poți programa la clinica Sancos sunând la +373 (22) 909 909 sau prin intermediul formularului de pe site-ul nostru.

Pachete:

4765 MDL

Ginecologic “ROZ” (pîna la 35 ani)

+
La SANCOS Vă garantăm:– Programare individuală pentru a evita cozile– Eliberarea rezultatelor investigaților în decursul aceleiași zile– Indicații terapeutice și ...
5625 MDL

Control” Femei (pînă la 40 ani)”

+
La SANCOS Vă garantăm:– Programare individuală pentru a evita cozile– Eliberarea rezultatelor investigaților în decursul aceleiași zile– Indicații terapeutice și ...
6545 MDL

Control “femei” (după 40 ani)

+
La SANCOS Vă garantăm:– Programare individuală pentru a evita cozile– Eliberarea rezultatelor investigaților în decursul aceleiași zile– Indicații terapeutice și ...

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon