Cabinet personal

Сentrul Medicilor de Familie


«Doctorul vindecă, natura vindecă»
Hipocrate

Departamentul Medicină de Familie al Clinicii SANCOS, este bazat pe empatie, respect și profesionalism, aici fiecare medic este dedicat relației cu pacientul. Echipa medicilor noștri de familie dispune de toată deschiderea pentru a stabili o relație frumoasă, bazată pe încredere, comunicare, înțelegere și răbdare, întrucât serviciile medicale din acest domeniu implică pacienți de toate vârstele.

Medicul de familie cunoaște toate particularitățile de sănătate divizate pe grupe de vârstă, dar și pe cele individuale ale pacienților. Spre deosebire de alți medici specialiști, medicul de familie este cel care relaționează cu pacientul pe întreg parcursul vieții sale și ajunge să îi cunoască foarte bine nu doar istoricul medical, dar și întreaga familie. În consecință, actul medical este influențat pozitiv de periodicitatea consultărilor, mai ales în cazul copiilor sau a bolnavilor cronici.

Sancos este prima instituție cu statut privat, contractată de CNAM pentru acordarea serviciilor de asistență medicală primară pacienților municipiului Chișinău.

În prezent, echipa noastră este formată din 7 medici de familie și asistenți medicali care deservesc un total de peste 13 mii de pacienți.

 

Contractul de colaborare cu Compania Națională de Asigurări în Medicină –  CNAM 2024

Obligațiunile și responsabilitățile pacientului

Programul Unic al Asigurării Obligatorii de Asistență Medicală unde puteți consulta condițiile de acordare a asitenței medicale

Regulament de înregistrare şi schimbare al medicului de familie

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon