Cabinet personal

Despre noi

Mesaj din partea Directorului General

Mai bine de 35 de ani medicii de la Sancos își îndeplinesc cu dăruire misiunea – cea de a realiza un act medical calitativ, cât și de a crește gradul de conștientizare a pacienților asupra importanței profilaxiei bolilor. „E mult mai simplu să previi, decât să tratezi”. Ne dorim să promovăm cultura sanitară și, în același timp, să creștem nivelul de satisfacție a pacienților noștri, oferind servicii de calitate, prețuri competitive și operativitate în deservire.
Suntem convinși că succesul nostru depinde de o abordare interdisciplinară: întâi de toate vedem în pacient omul, apoi boala. Ne bucurăm că putem oferi pacienților noștri un spectru larg de servicii consultative și de diagnostic în cadrul aceleiași clinici.
Mizăm mult pe cultura corporativă și pe tradițiile pe care am reușit să le dezvoltăm în cadrul clinicii noastre. Echipa noastră medicală este cea mai de preț resursă. Avem profund respect și apreciere pentru toți angajații: de la medici, asistente, personal administrativ, până la personalul tehnic și auxiliar. Fiecare are un rol enorm în deservirea pacienților noștri.
Credem că fiecare locuitor la Moldovei are dreptul la un tratament de calitate la un preț accesibil care, totodată, să ne permită să țintim performanța prin investiții constante în resursele umane, tehnologii și utilaje moderne, cât și în parteneriate alese cu grijă.
Vom continua să fim alături de pacienții noștri prin servicii noi și accesibile, prin specialiști valoroși și deschidere totală. Mulțumim că alegeți Clinica Sancos!

Valeriu Oglindă

Directorul Clinicii

Profesionalismul

Prima dată ne-am asumat responsabilitatea față de oameni atunci când am depus jurământul lui Hippocrate. De atunci, de peste 35 de ani, ne asumăm această responsabilitate zi de zi. Nu există o prioritate mai mare pentru noi decât sănătatea pacienților Sancos. Personalul Clinicii beneficiază în mod constant de cursuri şi specializări, iar contactul permanent cu clienţii/pacienţii asigură înţelegerea tendinţelor pieţei de profil şi adaptarea la cerinţele acesteia.

Experienţa

În cei 35 de ani de lucru pe piața de servicii medicale din Moldova am reușit să creștem o echipă frumoasă, unită și profesionistă. Ne mândrim cu medici dedicați și un personal bine instruit. Ne bucurăm de încrederea pacienților și suntem mereu pregătiți să oferim ajutor medical și investigații de calitate.

Confidenţialitatea

De fiecare dată când pășește pragul clinicii noastre, pacientul ne demonstrează încrederea sa. Aceasta e cea mai importantă apreciere pentru un medic, pe care noi, la rândul nostru, o răsplătim din plin cu profesionalism și respect. Fiecare pacient e unic pentru noi, iar problemele de sănătate și îngrijorările lui/ei rămân strict confidențiale.

Calitatea și promptitudinea

Fiecare pacient este important pentru noi și este tratat într-un mod special. Depunem toate eforturile pentru ca, la fiecare consultație, fiecare pacient să fie satisfăcut pe de plin. Loialitatea și grijă față de pacienți și parteneri ne caracterizează. Credem în relații de durată, bazate pe încredere și respect reciproc. De aceea suntem loiali atât pacienților, cât și partenerilor noștri.

Respectul pentru cadrele medicale

Nu am putea fi echipa de succes care suntem fără a oferi sprijin și respect colegilor noștri. Prețuim oamenii care lucrează cu pasiune și sunt angajați într-un permanent progres. Specialiștii noștri sunt într-o continuă perfecționare, iar noi încercăm să le putem la dispoziție echipament medical și de investigații de ultimă oră.

Cronologia Evenimentelor

1987:Anul înfiinţării Clinicii de Medicină Estetică.
1996:Înregistrarea mărcii “SANCOS“.
2001-2004:Clinica «SANCOS» – Laureat al Premiului de Stat în domeniul calităţii, productivităţii şi competitivităţii.
2002:“SANCOS” devine prima clinică privată acreditată în R. Moldova.
2003:Certificare Internaţională pentru Managementul de Calitate a serviciilor – UNI EN ISO 9001-2000.
2007:Premiul Internaţional – «Exelence în Business Management» (Bruxelles).
2008:Laureat al concursului «Marca comercială a anului 2008», Medalia de bronz, nominaţia – LIDER.
2009:Laureat al Concursului «Marca comercială a anului 2009», Medalia de bronz, nominaţia – PROFI.
2010:Cîştigătorul concursului Naţional «Marca comercială a anului 2010», deţinătorul Marelui Premiu «Mercurul de aur», în nominaţia «PROFI».
2011:Cîştigătorul concursului Naţional «Marca comercială a anului 2010», deţinătorul Marelui Premiu «Mercurul de aur», în nominaţia «Frumuseţe şi sănătate»
2012:Cîștigătorul concursului național „Marca Comercială a anului 2012”, deținătorul marelui premiu „Mercurul de Aur” în nominalizarea „Favoritul Anului”, la categoria „Servicii medicale, sănătate și frumusețe”.
2013:Cîștigătorul concursului național „Marca Comercială a anului 2013”, deținătorul marelui premiu „Mercurul de Aur” în nominalizarea „Favoritul Anului”, la categoria „Servicii medicale, sănătate și frumusețe”.
2014:Cîștigătorul celei mai importante distincţii a Concursului național „Marca Comercială a anului 2014”
2015:Cîștigătorul concursului național GALA PREMIILOR ÎN SĂNĂTATE, la nominalizarea – ”Cea mai bună echipă a medicului de familie.„
2019:

Câștigătorul premiului TOP BANDS la categoria Sănătate și Frumusețe

2020:

Diploma cu Titlul de ”Contribuabil cu grad înalt de credibilitate” de la Serviciul Fiscal de Stat

2021:

Câștigătorul premiului TOP BRANDS la nominalizarea ”Branduri care scriu istorie”, categoria Frumusețe și sănătate

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon