Cabinet personal

Psiholog

5 cazuri când este necesar să solicitați ajutorul unui psiholog profesionist

Un psiholog este solicitat în rezolvarea celor mai diverse de probleme. Un sfat dat la timp reprezintă uneori singura ieșire dintr-o situație care părea anterior de nerezolvat. Luați în considerare unele dintre aceste situații, în care ajutorul unui psiholog poate fi decisiv.

Stima de sine scăzută
Neîncrederea în propria persoană provoacă multe probleme în viață. Puțini sunt cei care pot să își evalueze la justa valoare capacitățile. Cu o stimă de sine scăzută este dificil să depășești obstacolele, să construiești o carieră și să atingi înălțimi noi în viață. Cu toate acestea, găsirea resurselor și capacităților proprii care vă permit să vă acceptați și să vă iubiți fără rezervă este foarte posibilă dacă apelați la sfatul unui psiholog profesionist.

Frica
Toată lumea se teme de ceva. Acest sentiment ne protejează de o serie de probleme, dar ne și împiedică în atingerea anumitor obiective. Frica devine uneori copleșitoare, făcându-ne să ne concentrăm asupra ei întreaga atenție și energie. Apoi apare panica, iar după aceea vine momentul acțiunilor nesăbuite. De fapt, nu trebuie să mergeți atât de departe din cauza unei frici fantomă, care poate fi dizolvată cu ajutorul unui psiholog.

Îngrijorarea
Îngrijorarea este unul dintre motivele principale pentru a vă adresa la un psiholog. Esența îngrijorării în acest caz nu este atât de importantă. Pentru că aceasta are oricum un impact negativ asupra stării organismului, iar acest efect trebuie minimizat cât mai mult posibil. Bineînțeles, nu este necesar să vă debarasați de absolut orice îngrijorări. Dar să înveți cum să renunți la negativ, să îți deschizi viața spre ceva nou, luminos – în asta constă ajutorul acordat în timp util de către un psiholog profesionist.

Dificultățile de comunicare
Dificultățile în comunicare pot fi foarte diferite: de la răspunsuri agresive, din orice motiv, până la tăcerea supusă chiar și în situații critice. Comunicarea nu trebuie să se schimbe în mod critic din cauza statutului interlocutorului, a sexului, vârstei, nivelului de venit al acestuia sau a oricărui alt motiv. O consultare în timp util a unui psiholog ajută la determinarea propriului model de comunicare în situații specifice.

Relațiile de familie
Motivele discordiei în familie pot fi numeroase. Fiecare dintre aceste cauze este semnificativă în felul său, iar acumularea lor poate avea consecințe ireversibile. Diferitele puncte de vedere privind aceeași problemă împiedică soții să trăiască în pace și armonie. Dar restaurarea relațiilor de familie calde și prietenoase este foarte posibilă, dacă apelați la ajutorul unui psiholog.

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon