Cabinet personal

Oncolog

Cancerul este o tumoаrе, cu o evoluţie malignă, care netratată la timp, se dezvoltă progresiv, producând moartea bolnavilor. Frica excesivă chiar şi de pronunţarea cuvântului în sine pare să fie justificată de statisticile deloc îmbucurătoare. Potrivit surselor oficiale, există peste 200 de tipuri de cancer, în lume fiind diagnosticaţi anual cu această maladie cca 12 milioane de oameni. Este important de menționat că noțiunea de tumoare nu este sinonimă cu cancerul. Tumorile pot fi benigne sau maligne, iar cancerul este o tumoare malignă, care poate fi tumorală sau nu.

Medicii oncologi ai Clinicii SANCOS se ocupă principal de diagnosticul și înlăturarea formațiunilor pielii și diagnosticarea și tratamentul cancerului de sân.

Formațiuni ale pielii:

La consultația primară veți avea o discuție cu despre istoricul bolii, factorii de risc, antecedente familiale și personale, urmat de examenul clinic. Examinarea leziunii se face atat vizual, prin palpare cât și prin folosirea dermatoscopului.

Biopsia.  Deoarece cancerul de piele non-melanom se răspândește rar, biopsia este practic singurul test necesar pentru a diagnostica și a afla stadiul sau amploarea cancerului. Biopsia este testul care constă în îndepartarea unei cantități de țesut pentru examinare la microscop.

Excizia leziunii cutanate se face de obicei sub anestezie locală.

Materialul biologic îndepărtat în timpul biopsiei este apoi analizat de un patolog care determină daca este vorba dsau nu despre un cancer de piele. Ulterior, medicul oncolog examinează rezultatele biopsiei și stabilește diagnosticul final.

La SANCOS puteți beneficia de următoarele servicii oncologice:

 • Consultații de specialitate
 • Examinarea formaținilor cutanate: Dermatoscopie digitală
 • Înlăturarea formațiunilor cutanate: alunițe, hemangiome, chisturi sebacee, angiome, dermatofibrome, lipome, cheratoze, etc
 • Biopsii, histopatologii a formațiunilor cutanate

Diagnosticul și tratamentul cancerului la sân  (folow the link)

 

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon