Cabinet personal

Neuropediatru

Neurologia copilului este o ramură a medicinii care se ocupă cu diagnosticul, monitorizarea în dinamică și tratamentul tulburărilor neurologice la noi-născuți, sugari, copii și adolescenți.

Dacă aveți dubii sau presupuneri că copilașul Dvs, are anumite întârzieri în dezvoltarea psihomotorie, ar fi mai bine să vă asigurați în cadrul unui consult de specialitate pentru a exlude orice deficiențe în funcționarea normală a sistemului nervos și asigurarea unei dezvoltări armonioase.

Până la vârsta de 24 de luni, vizita specialistului neurolog este esențială, în special pentru etapele 3-6-9-12-18-24. La aceste perioade, copiii înregistrează salturi de dezvoltare importante, chiar dacă fiecare copil are un ritm de creștere absolut individual și nu neaparat se încadrează în aceste limite, specialistul neurolog poate aprecia dacă dinamica dezvoltării este una favorabilă.

Este important de menționat că unele afecțiuni neurologie pot apărea atât la naștere, cât și pe parcursul vieții, însă monitorizarea neurologică a copiilor născuți prematur este esențială.

Tremurul bărbiei, deviația privirii nou-născutului sau semnele de hiperagitație sunt indiciații clare ale faptului că ar trebui să vă adresați unui specialist.

Pentru copilașii care au vârsta în jur de un an este specific începutul dezvoltării intelectuale – mersul și vorbirea, iar comportamentele violente precum lovirea cu diferite obiecte în cap, lovirea cu capul de perete sau podea, întârzierea mersului și vorbitului sunt deja semne îngrijorătoare.

Pentru copilașii mai mari, care deja se pot exprima, unele afecțiuni se pot observa mai ușor, având în vedere că ei vă pot spune direct ce anume le provoacă deranj: durerile de cap frecvente, vertijuri, tremurul mâinilor, dereglările în vorbire, tulburări de auz/vedere,toate aceste simptome denotă faptul că copilul ar trebui investigat neurologic.

Pentru a vă economisi timp, dar și resurse financiare, SANCOS a pregătit pentru Dvs pachete de examinare medicală complexă periodică pentru copii:

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon