Cabinet personal

Mărirea feselor

Procedura

În cazul măririi cu implante, acestea se introduc printr-o incizie în zona coccigiană (în partea superioară a șanțulului interfesier) după care se crează un buzunar în care se vor introduce implantele. Acestea vor fi plasate în jumătatea superioară a fesei, pentru a se evita lezarea nervului sciatic.

În cazul lipofilling-ului, grăsimea necesară măririi feselor se obține prin liposucție din zone precum coapsele, abdomenul sau trunchiul posterior. Această grăsime, preparată în mod adecvat, este injectată prin multiple tunele, pentru a obține o bună uniformitate. Este vorba practic de o redistribuție a grăsimii.

Știut fiind faptul că, inevitabil, se va produce un grad de resorbție, este necesară injectarea unui volum mai mare cu 30-50% . Intervenția este mai îndelungată (în medie 2 ore, față de 1,5 ore pt. implante) și mai laborioasă decât în cazul împlantelor, dar are marele avantaj că cicatricile postoperatorii sunt minime, aproape inobservabile.

Postoperator

Postoperator, este recomandat repaus relativ pentru 2-3 zile. Recuperarea durează variabil, în funcție de tehnică adoptată: astfel, după implante se recomandă 7-15 zile, iar pentru lipofilling intervalul este mai scurt. În cazul protezelor fesiere, este necesară evitarea unor anumite tipuri de exerciții fizice timp de 4-6 săptămâni, iar pe viitor se recomandă evitarea injecțiilor intramusculare.

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon