Cabinet personal

Infecționist

Microorganismele pot trăi în interiorul corpului nostru, cât și la suprafața lui, o bună parte din ele sunt inofensive, unele chiar au rol de protecție, însă sub influența numitor factori, în special a imunității scăzute, acestea se pot multiplica necontrolat sau chiar pot fi înlocuite de microorganisme patogene, astfel, cauzând așa zisele boli infecțioase.

 • Bacteriile pot cauza infecții respiratorii, urinare sau chiar tuberculoza
 • Virusurile cauzează infecții respiratorii, rujeolă, zoster, oreion etc
 • Fungii determină infecțiile unghiilor, scalpului, pielii
 • Paraziții cauzează infecții intestinale, digestive, malarie

Unele infecții sunt cu transmisie sexuală, interumană, pentru altele rolul de purtători îl au insectele sau animalele. O altă metodă de infectare poate fi prin consumul de apă sau alimente contaminate.

Maniferstările bolilor infecțioase necesită consulturi și din partea altor specialiști cum ar fi dermatologul, venerologul, ORL, reumatolog, urolog, ginecolog, pneumolog, nefrolog, cât și minuțioase investigații de laborator, sau culturi din fluidele recoltate, care fac tabloul clinic complet  în vederea depistării infecțiilor virale, bacteriene, parazitare sau fungice.

Dacă suspectezi că ai vre-o infecție, indiferent de ce tip ar fi, te așteptăm la Sancos pentru un consult cu medicul specialist în scopul stabilirii diagnosticului și tratamentului corespunzător.

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon