Cabinet personal

Imagist-sonografist

Ecografia este o investigație imagistică nedureroasă, neinvazivă, în cadrul căreia sunt folosite ultrasunetele pentru a putea fi vizualizate organele și funcționarea lor.

Aceasta este principala metodă de screening folosită în prezent pentru vizualizarea structurilor anatomice și a funcționalității lor, dar și pentru observarea modificărilor în structura organelor și a formațiunilor tumorale. Prin anumite tipuri de ecografie (Doppler) se pot investiga sistemul vascular, arterial și venos. Avantajul acesteia este faptul că nu este nocivă și poate fi repetată ori de câte ori este necesară.

Ce tipuri de ecografii efectuăm?

 • Ecografia organelor abdominale (ficat, vezica biliară, pancreas, splina)
 • Ecografia sistemului urinar (vezica urinară, glandele suprarenale, rinichii)
 • Ecografia de pelvis femei (ovarele, uterul, colul uterin, trompele uterine), bărbați (vezica urinară, prostata și veziculele seminale)
 • Ecografia glandei tiroide
 • Ecografia glandei mamare
 • Ecografia de scrot
 • Ecografia în sarcină
 • Ecografie țesutiri moi și ganglioni limfatici

 Imagistica – utilajul din dotare: 

În cadrul Clinicii noastre dispunem de dotări avansate de imagistică medicală de pe piața serviciilor medicale:

– Mamograf digital în 3D INVENIA ABUS  – Utilizarea sistemului Invenia ABUS permite o îmbunătățire cu 55% la detectarea bolilor oncologice invazive ale glandelor mamare. Datele obținute sunt analizate în mod automat cu ajutorul unui program special, eliminând în felul acesta factorul uman prin posibilitatea erorii operatorului. Această tehnologie este cea care permite depistarea timpurie a cancerului mamar, fapt ce contribuie la tratarea rapidă şi cu succes a acestei maladii.

– Ecografe vârf de gamă de mărcile:

GE LOGIQ S8 XDCLEAR 2.0  – Este un sistem multidisciplinar de înaltă performanță care dispune de diverse programe pentru examinări, măsurători și calcule generice și specifice pentru fiecare din sistemele examinate – abdominale, obstetricale, ginecologice, părți moi, vasculare, urologice, sân, etc, dar oferă și posibilitatea de creare a unor presetări individuale.

VOLUSON S10 – este sistemul ce reprezintă vârf de gamă pentru clasa S de ecografe Voluson. Acesta permite stocarea datelor obţinute în urmă scanării în format brut (raw-data).

De asemenea, dispune de flexibilitate, ușurință în utilizare, fiabilitate și rapiditate pentru a putea efectua o gama largă de examinări de specialitate precum: obstetrică, ginecologie, abdominale,părți moi,sân etc,

 

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon