Cabinet personal

Ftiziopneumolog

Pneumologul este specialistul care se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului respirator (plămâni, bronhii, trahee, laringe).
Vă îndemnăm să apelați la medicul pneumolog în cazul în care apar tuse, strănut, dificultăți de respirație, senzație de lipsă de aer și presare în piept – mai ales dacă aceste simptome sunt însoțite de dureri de cap.
În cadrul clinicii noatre puteți beneficia de consultații cu referire la:
– Pneumonie;
– Astm bronșic;
– Bronhopneumopatie obstructivă (bronșită cronică);
Tuberculoză, şi altele.
În prezent, în contextul pandemiei de SARS COV2, această specialitate este în topul actualității, deoarece, foarte mulți pacienți se confruntă cu complicații de la medii spre severe după infectarea cu COVID19. Monitorizarea pacientului în conformitate cu ghidurile în vigoare, fără abuz de investigații și medicamente, este extrem de importantă. Aveți încredere în cei mai bun și beneficiați în cadrul Clinicii SANCOS atât de consultații de specialitate, cât și de servicii de diagnostic prin investigații de laborator, spirometrie, dar și servicii de recuperare post COVID care cuprind proceduri de Ozonoterapie, kinetoterapie, proceduri fizioterapeutice, DENAS terapie etc.
Spirografia este o investigație de diagnostic funcțional cu ajutorul acesteia printr-o ședință de doar 10-15 min se determină cantitatea de aer pe care o personă o inspiră și expiră la anumite intervale de timp, dar și volumul maxim de aer pe care îl pot conține plămânii.
Această examinare este utilizată în scopul depistării afecțiunilor cronice ale plămânilor și a bronhiilor. Procedura este nedureroasă și inofensivă și nu implică costuri majore.

Medicii Departamentului

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon