Cabinet personal

14.03.2023

Prezent la aproximativ 10% din femei, descoperirea fibroadenoamele mamare poate

Prezent la aproximativ 10% din femei, descoperirea fibroadenoamele mamare poate fi îngrijorătoare, dar ținem să menționăm că 1 din 5 fibroadenoame dispar fără tratament și sunt benigne, adică necanceroase.

Fibroadenomul se prezintă clinic ca o formațiune rotundă sau ovalară, bine delimitată, fermă, nedureroasă la palpare. Uneori poate fi sensibilă în special în perioada premenstruală.

Cum se diagnostichează un fibroadenom?
După un examen clinic, medicul specialist poate recomanda mai multe investigații printre care: ecografia mamară, mamografia și uneori, biopsia (dacă fibroadenomul a crescut în dimensiuni).

Înainte de toate, dragi femei, nu uitați că autoexaminarea sânilor trebuie să constituie un obicei constant în viața voastră. Cel mai bun moment pentru a efectua autoexaminarea este lunar, după menstruație, deoarece în această perioadă sânii nu mai sunt dureroși. Atunci când observați modificări, mergeți la un control, asta poate fi cea mai bună decizie!

Corpul vostru în armonie perfectă, asta înseamnă sănătate! Vă așteptăm cu drag la Clinica Sancos. Pentru a vă programa la o consultație, apelați la numerele de telefon:

📞+373 (22) 909 909
📞 +373 (22) 909 908
🏥bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon