Cabinet personal

09.03.2023

Anual, în cea de-a doua joi a lunii martie la Clinica Sancos, dar și în întreaga

Anual, în cea de-a doua joi a lunii martie la Clinica Sancos, dar și în întreaga lume este celebrată Ziua Mondială a Rinichiului.

Tema din acest an “Rinichi sănătoși pentru toți! – Pregătiți pentru neprevăzut, sprijinindu-i pe cei vulnerabili” este un apel la acțiune, care are drept scop reducerea decalajului de cunoștințe despre boala cronică de rinichi, sensibilizarea populației privind riscul de boală renală și înțelegerea importanței depistării precoce și a efectuării controalelor periodice.

Caracterul silențios al bolilor de rinichi, cel puțin în primele stadii, impune respectarea unor reguli pentru reducerea riscului de apariție a afecțiunilor cronice.

Medicul nefrolog din cadrul Clinicii Sancos, Salimova Corina, vine cu o serie de recomandări printre care: menţinerea unui stil de viaţă sănătos prin activitate fizică regulată, reducerea aportului de sare, controlul greutăţii, renunţarea la fumat şi evitarea automedicatiei.

Totodată, amintim despre importanța controalelor periodice, care sunt simple, rapide accesibile și constau din câteva analize de sânge și urină.

Pentru a face o programare la cei mai buni specialiști din țară e nevoie de un singur apel telefonic. Vă așteptăm cu drag la Clinica Sancos!

Salimova Corina


📞+373 (22) 909 909
📞 +373 (22) 909 908
🏥bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon