Cabinet personal

16.03.2023

Știați că dermatologii recomandă examinarea alunițelor prin intermediul dermatos

Știați că dermatologii recomandă examinarea alunițelor prin intermediul dermatoscopiei cel puțin o dată pe an? Și asta din cauza că în timp, pe piele își pot face apariția așa numitele ”alunițe rele” sau cele existente se pot modifica.

Dermatoscopia este metodă neinvazivă esențială de evaluare a formațiunilor cutanate pigmentate sau non-pigmentate, având ca scop principal diagnosticarea melanomului, a altor tipuri de cancere cutanate sau a unor formațiuni precanceroase.

Metoda mai e considerată o „prelungire a privirii medicului”. Utilizând-o, dermatologul „vede” la aproximativ 1 mm în profunzimea pielii.

Mai mult decât atât, dermatoscopia s-a dovedit atât de eficientă încât, în unele țări, medicii de familie urmează cursuri de dermatoscopie, în scopul îmbunătățirii screening-ului pentru cancerele de piele.

La Clinica Sancos medicii specialiști vă pot investiga, folosind echipamentul de ultimă generație Canfield Scientific GmbH, o tehnologie inovatoare de cercetare a stării pielii, cu posibilitatea de a fixa rezultatele în format video și foto și de a controla schimbările pe o perioadă îndelungată de timp.

Mai multe detalii puteți afla direct de pe site-ul nostru:
https://www.sancos.md/departamente/dermatoscopie/

Pentru a vă programa, apelați la numerele de telefon:
📞+373 (22) 909 909
📞 +373 (22) 909 908
🏥bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0
  0
  Coșul
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon