Cabinet personal

 

 

Tratamentul cu toxina botulinică pentru hiperhidroza axilară este o procedură eficienta și lipsită de riscuri, utilizată de specialiștii noștri, nu doar pentru zona axilară, dar și pentru alte zone cu  transpirație excesivă cum ar fi tălpile, palmele sau zona craniofacială.

Botoxul se injectează în doze foarte mici în stratul superior al pielii de la nivelul axilei împiedicând transmiterea semnalului trimis de terminațiile nervoase către glandele sudoripare, astfel, blocând transpirația.

 

Injecțiile sunt realizate de un medic dermato-cosmetolog cu un ac foarte fin. Tratamentul în sine durează doar câteva minute și nu necesita anestezie, dar dacă aveți un prag de sensibilitate crescut, medicul specialist vă poate aplica o crema anestezică pentru a minimiza senzația de durere în urma înțepăturii. Imediat după tratament sunt contraindicate exercițiile sportive intense și sauna.

 

CONTRAINDICAȚII

 • Alergie la toxina botulinică
 • Infecție locală a pielii în zona de aplicare
 • Sarcina și alăptarea
 • Scleroza laterala amiotrofica sau myasthenia gravis
 • Orice boală sau infecție severă

 

Rezultatele apar la 2-4 zile dupa tratament, dar efectul maxim se stabilșete în decurs de 2 săptămîni și dureaza între 4 pînă la 12 luni, în funcție de organism.

 

Pentru siguranța rezultatului și efecte optime, injectarea cu Botox necesita precizie și cunoștințe profunde a anatomiei umane.

 

*Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

 

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon