Cabinet personal

Mezoterapia este un cocktail de vitamine și minerale injectabile, care oferă un efect pe termen lung prin combaterea stresului oxidativ, densifierea rețelei de colagen și elastină, prin stimularea generată de acidul hialuronic, dar și de o capaciate mai mare de reținere a apei.

 

Mezoterapia sau „cocktailul de frumusețe” este o metodă de tratament nechirurgicală care include injecții multiple în derm cu diferite produse farmaceutice, vitamine și alte componente. Mezoterapia facială se aplică pe zona feței, gâtului sau decolteului, contribuie la refacerea naturala a tonusului pielii, netezind ridurile si in unele cazuri potențiază corectarea cicatricilor și vergeturilor. Tratamentul injectabil se aplica si pe maini, avand acelasi efect de intinerire. Mezoterapia faciala netezeste ridurile fine, favorizeaza hidratarea pielii, producerea de elastina si colagen – doua componente responsabile pentru prospetime si un ten luminos.

 

O sedinta de mezoterapie dureaza de obicei aproximativ treizeci de minute si include injectii de 0,1 – 0,5 ml la o distanta de 1-3 cm, in functie de zona de tratament. Pacientul simte înțepături usoare de intensitate medie. Pentru a reduce aceste senzațiile neplăcute la persoanele foarte sensibile, se pot folosi creme anestetice sau pungi cu gheață. Vizitele recomandate sunt trei ședințe într-o lună și trei tratamente într-un an.

 

 

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon