Cabinet personal

Tratamentele faciale pot fi o modalitate excelentă de a combina tratamentele profesionale de îngrijire a pielii cu puțină relaxare și răsfăț.

Tratamentul estetico-medical cuprinde o serie de îngrijiri alese cu grijă de cosmetolog, în colaborare cu dermatologul.

Ele sunt diferențiate în funcție de tipul de ten, folosindu-se procedeele necesare pentru obținerea unor rezultate cât mai eficiente. La baza tratamentelor estetice stau cele patru procese de bază: curățarea, hrănirea, hidratarea și tonifierea. Acestea se folosesc în funcție de deficiențele pe care le prezintă tenul, pentru a suplini tocmai ceea ce lipsește.

Rolul tratamentelor în etape este de a stabili si a conferi tenului o calitate superioară, de a oferi tenului ceea ce are nevoie, în mod treptat, pentru a putea asimila mai bine produsele cosmetice folosite.

Tratamentele faciale pot fi tratamente de hidratare, de tratare a acneei, de reducere a semnelor îmbătrânirii, de depigmentare, de calmare .

Tratamentele faciale pot fi simple efectuate doar cu produse, personalizate în funcție de tipul de ten și necesitățile fiecărui pacient în parte sau combinate cu diferite proceduri sau echipamente medicale cum ar fi peelingurile chimice și enzimatice, extracția comedoanelor și a pustulelor acneice, măști cosmetice etc.

 

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon