Cabinet personal

07.03.2023

Este important de știut că la fel cum fiecare femeie este diferită, fiecare menstruație va avea propriile caracteristici

Este important de știut că la fel cum fiecare femeie este diferită, fiecare menstruație va avea anumite caracteristici. Aceasta poate fi neregulată sau chiar să lipsească, numindu-se amenoree.

Amenoreea poate apărea dintr-o varietate de motive. Unele sunt normale pe parcursul vieții unei femei, în timp ce altele pot fi un efect secundar al medicamentelor sau un semn al unei probleme medicale.

Cauzele naturale: sarcina, alăptarea, menopauza
Contraceptive/Medicamente
Dezechilibru hormonal
Stresul, depresia, tulburările psihice

Lipsa menstruației înseamnă infertilitate, tocmai de aceea este foarte important ca femeile să meargă la medicul ginecolog imediat ce simptomele apar.

Pentru a pune un diagnostic corect, recomandăm în primul rând un set de analize de sânge, prin care se va determina nivelul mai multor hormoni si un examen ginecologic. La fel, o evaluare a glandei tiroide este foarte importantă.

La Clinica Sancos veți găsi toate aceste investigații, dar și cei mai buni specialiști în domeniu, abordare personalizată, grijă și respect față de fiecare pacient. Vă așteptăm!

Pentru a vă programa, apelați-ne la numerele de telefon:
📞+373 (22) 909 909
📞 +373 (22) 909 908
🏥bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon