Cabinet personal

08.02.2016

Tratamente anti age – “ştergem” ridurile faciale!

 filler4 1Pe măsura trecerii timpului, faţă noastră începe să resimtă efectele gravitaţiei,expunerii la soare şi ale anilor. Ţesuturile subcutanate care asigura aspectul rotund şi tineresc al pielii încep să cedeze adesealăsând riduri în urmă zâmbetului, riduri în formă de evantai la coadă ochilor sau riduri faciale în zonele unde mişcările acestor muşchi sunt mai accentuate. 

Astăzi, specialiştii Clinicii ”SANCOS” va prezintă inovaţiile în domeniul tratamentelor anti-age – cele mai bune şi cele mai eficiente tratamente pentru tinereţe fără bătrîneţe! 

 

• Substanţele injectabile de umplutură, numite în mod obişnuit injectabile cu colagen, grăsime sau alte substanţe, pot ajută la umplerea acestor linii şi fante, redând în mod temporar netezimea, aspectulîntinerit.Când sunt injectate sub piele aceste substanţe umplu aceste riduri sau zone scobite ale fetei. Ele pot de asemenea oferi un aspect mai plin buzelor şi obrajilor. Substanţele injectabile pot fi folositesingure sau împreună cu tratamentul de fotointinerire, sau proceduri de reconturare a feţei că liftingul facial. 

Dacă va gândiţi la o procedura de reîntinerire a pielii pe baza de acid hialuronic, grăsime sau alte substanţe, acest material va oferi o înţelegere de baza a acestora – când aceste substanţe pot ajută, cum sedesfăşoară aceste intervenţii, şi la ce rezultate va puteţi aştepta. Este posibil să nu putem răspunde tuturor întrebărilor,deoarece foarte multe depind de particularităţile fiecărui individ în parte. Dacă existălucruri pe care nu le-aţi înţeles, nu ezitaţi să va adresaţi la o consultaţie cu medicul dermato-cosmetolog de la “SANCOS”! 

 

• Injectările de ACID HIALURONIC sau grăsime sunt în primul rând folosite pentru a îmbunătăţi aspectul pielii. Ele pot ajută la umplerea ridurilor faciale, ale cutelor şi ridurilor, a obrajilor scobiţi, a pielii devitalizate şi a unor anume tipuri de cicatrici.

Ele pot de asemenea fi folosite pentru a oferi un aspect mai plin sau mai senzual buzelor. Întinerirea facială este un tratament extrem de individualizat. De aceea este foarte important să discutaţi despre aceste aşteptări cu un profesionist cu experienţă în domeniul tratamentelor cosmetice. În cadrul consultatiei iniţiale, specialistul va evalua starea pielii, muşchii şi structura oaselor fetei şi va discuta despre motivele pentru care va doriţi intervenţia.

Medicul va va ajută să selectaţi tratamentul care corespunde cel mai bine obiectivelor, anatomiei şi stilului DVS de viaţă. • Fillerii sunt injectaţi în ridurile de expresie ale fetei sau cele constituţionale cu scopul de a le netezi. 

Filler – ul aduce plus de volum şi fermitate în zona în care se injectează. Există mai multe tipuri de filleri însă noi utilizăm acidul hialuronic – un constituent natural al pielii. Acest produs nu determinareacţii alergice în genul celor care apar în cazul injectărilor cu colagen, filleri care sunt consideraţi depăşiţi de acidul hialuronic de ultima generaţie. 

Efectul unui filler se poate observă imediat deşi rezultatul final este cel obţinut după 2 săptămâni, timp necesar pentru acidul hialuronic să reţină apă şi să expandeze. Pentru augmentarea buzelor, tratamentul se face sub anestezie locală. Rezultatul unui filler se poate menţine între 4 şi 12 luni în funcţie de rată de metabolizare în organism.

Odată ce filler-ul a fost metabolizat şi absorbit în organism, ridurile reapar. La fel şi în cazul injectărilor pentru mărirea buzelor,cu timpul ele revin la dimensiunea iniţială. Fillerii cu durata semi-permanentă sau permanentă dureazămai mult însă noi recomandăm pacienţilor produsele cu efect temporar care au mai puţine reacţii neplăcute în timp. Filleri pot umple ridurile din jurul ochilor, nasului, buzelor, bărbiei, frunţii şi de asemenea pot oferi volum buzelor, efectul fiind de o mai bună definire. 

Avantaje: 

• Înainte de injectarea Acidului Hialuronic se practică anestezia locală, astfel încât procedura să fie nedureroasă. 

• Acidul hialuronic nu dă alergii şi este complet absorbabil.

 • Rezultatul tratamentului este imediat şi natural, durează între 6-12 luni în funcţie de vârstă şi stil de viaţă. 

• Procedeul nu necesită întreruperea activităţilor cotidiene. 

 

Ce nu pot face substanţele injectabile? 

Pentru unii pacienţi, liftingul (fetei, al sprâncenelor) poate fi cea mai bună soluţie. Intervenţiile non-chirurgicale adresate rejuvenarii, adică substanţele injectabile, nu garantează acelaşi rezultat însăajută la amânarea momentului în care un facelift se dovedeşte necesar. 

Care sunt zonele feţei care pot beneficia de tratament cu substanţe injectabile? ce poti imbunatati cu substante injectabile

* fruntea 
* pliurile glabelare (liniile formate prin încruntarea sprâncenelor) 
* pleoapa superioară 
* ridurile laba găştii 
* canalul lacrimal 
* pomeţii (augmentare) 
* nasul 
* pliul nasolabial (linia care uneşte nasul de gură) 
* ridurile peribucale (liniile de deasupra buzei superioare) 
* arcul lui Cupidon (linia superioară a buzelor) 
* pliurile din colţul gurii 
* buzele (augmentare) 
* bărbia (augmentare)

 

 

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon