Cabinet personal

17.08.2015

Asociaţia de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Estetica din Moldova

ACPREM & MAPRAS

Asociatia de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica din Moldova la sfirsitul lunii aprilie 2012, a devenit membru cu drepturi depline al Confederatiei Internationale a Plasticii Reconstructive si Chirurgiei Estetice MAPRAS, devenind astfel al 103-lea stat recunoscut in realizarile si dezvoltarea chirurgiei plastice.

Scopul Asociaţiei de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Estetica din Moldova este de a avansa ştiinţa, arta, şi practica în condiţii de siguranţă de chirurgie plastică şi estetică printre chirurgii plastici calificaţi prin susţinerea şi educaţia profesională, sponsorizarea de reuniuni ştiinţifice şi propagarea de informaţii despre tehnicile chirurgicale de ultimă oră, să promoveze şi să încurajeze în rândul chirurgilor cele mai înalte standarde de conduită etică şi de responsabilitate profesională; de a servi interesul public prin furnizarea de informaţii exacte şi oportune cu privire la chirurgia plastică, reconstructivă şi estetică şi pentru a promova o intervenţie chirurgicală în condiţii de siguranţă.

 • ACPREM vine cu iniţiativa de a ajuta pacienţii care suferă de deficienţile estetice, sequelele postraumatice şi postoperatorii sau anomaliile congenitale cu consecinţe nefaste sociale şi familiale. ACPREM înseamnă obligaţia de a practica standardele noastre etice înalte. Oriunde vă veţi adresa dumneavoastră pentru intervenţie plastică, sunteţi pe mâini bune cu membrii ACPREM.
 • ACPREM este o organizaţie educaţională, ce organizează reuniuni ştiinţifice cu privire la cele mai recente progrese în chirurgia plastică, reconstructivă şi estetică. Reuniunile ACPREM sunt proiectate pentru frecventarea de către chirurgi generalişti, plasticieni, microchirurgi, chirurgi maxilo-faciali calificaţi.
 • ACPREM este o organizaţie de cercetare, ce colecteză date privind rezultatele şi inovaţiile de ultima oră în chirurgia plastică, reconstructivă şi estetică, publicarea de statistici anuale privind numărul de intervenţii efectuate, şi de susţinere a studiilor ştiinţifice şi clinice in chirurgia plastică.
 • ACPREM este o organizaţie ce oferă informaţii publice, furnizarea de informaţii exacte şi la timp cu privire la toate aspectele legate de chirurgia plastică, reconstructivă şi estetică prin intermediulacestui site web, promovând cele mai înalte standarde de conduită profesională în rândul membrilor noştri, precum şi reprezentarea drepturilor pacienţilor de a fi pe deplin informaţi cu privire la formarea şi acreditările medicilor.

Ne-am angajat responsabilitatea de a vă oferi dumneavoastră siguranţă, confort, si intimitate. Membrii noştri sunt lideri în această specialitate. Pentru a obţine certificatul de membru al Asociaţiei de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Estetica (ACPREM&MAPRAS), chirurgii din domeniul dat trebuie să parcurgă mulţi ani de formare în specialitatea chirurgicală, să obţină calificare şi certificare în clinicele specializate de profil.

 

 

Preşedinte de Onoare Gheorghe Ghidirim
al Asociaţiei de Chirurgie Plastică, Reconstructivă
şi Estetica din Moldova, Academician al AŞ RM,
Profesor universita

Ghenadie Conţu Preşedinte al ACPREM,
Conferenţiar universitar, d.ş.m.

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon