Cabinet personal

11.08.2023

Operațiile estetice nu mai sunt doar la modă, ci reprezintă o adevărată necesita

Operațiile estetice nu mai sunt doar la modă, ci reprezintă o adevărată necesitate pentru o categorie de pacienți. De exemplu, corpul unei femei după naștere, trece printr-o serie de schimbări. Cea mai afectată este zona abdominală, iar pentru a contura o siluetă armonioasă, există abdominoplastia.

✅Abdominoplastia este intervenţia prin care este îndepărtat surplusul de piele în porţiunea inferioară a abdomenului, obţinând astfel un aspect plat al acestei zone, dar şi o talie frumoasă. De asemenea, în aceeaşi intervenţie se poate efectua şi întărirea musculaturii abdominale relaxate de obicei după după o sarcină.

✅Ținem să menționăm că abdominoplastia nu reprezintă o intervenție chirurgicală de slăbit și nu constituie un înlocuitor pentru o dietă sănătoasă sau a exercițiilor fizice. Doar combinate, acestea pot da rezultate minunate.

Dacă vă doriți o astfel de intervenție, vă așteptăm la Clinica Sancos pentru o consultație. Specialiștii noștri vă vor oferi toate informațiile necesare, vă vor explica toate detaliile, astfel ca voi să luați cele mai bune decizii pentru un echilibru dintre minte și corp.

Contactați-ne!
📞+373 (22) 909 909
📞+373 (22) 909 908
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon