Cabinet personal

15.08.2023

Grija pentru sănătate a unei femei este importantă la orice vârstă. După 40 ani

Grija pentru sănătate a unei femei este importantă la orice vârstă. După 40 ani totuși, aceasta ar trebui să fie prima pe listă.🥇

👆Anume în această perioadă, în corpul femeii se petrec multe schimbări: apropierea menopauzei, metabolismul și funcțiile celulare încetinesc. Din acest motiv, screeningul periodic este foarte important pentru identificarea timpurie a unor afecțiuni grave, dar și pentru a fi siguri de buna funcționare a întregului organism.

Pachetul de analize și consultații de la Clinica Sancos, creat special pentru femeile după 40 de ani, vă oferă toate investigațiile necesare la un loc, fără a pierde timp prin zeci de clinici și cabinete. Aveți parte de programare individuală, acces la profesioniști de top și utilaje medicale moderne.

✅Petrece mai mult timp alături de cei dragi! Alege opțiunea controlului total pentru femei peste 40 de ani, care include: consultație medic ginecolog, consultație medic internist, consultație cardiolog, consultație oftalmolog, consultația medicului mamolog, etc.

✅O serie de analize: frotiu urogenital, citologia, colposcopia, electrocardiograma cu descriere şi eliberarea rezultatului, examen ecografic ginecologic transvaginal, examen ecografic al glandei tiroide, mamografia ultrosonografică în 3D INVENIA ABUS, dar și multe altele.

Pentru a vedea toată lista cu investigațiile și analizele incluse în pachet, accesați link-ul 👉 https://www.sancos.md/paket/control-femei-dupa-40-ani/

Pentru a vă programa, este necesar să apelați prealabil la numărul de telefon:
📞+373 (22) 909 909
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon