Cabinet personal

25.04.2014

Au fost decernați cîștigătorii la GALA PREMIILOR ÎN SĂNĂTATE, ediția 2014

gala2Vineri, 11 aprilie curent, s-a desfășurat evenimentul festiv, care a desemnat cîștigătorii celei de-a III-a ediții a concursului ”GALA PREMIILOR ÎN SĂNĂTATE”, în cadrul căruia s-au înmînat diplomele și trofeele cîștigătorilor. A devenit deja o tradiție, ca în ajunul Zilei Mondiale a Sănătăţii, organizatorii să-i nominalizeze pe ce-i mai buni colaboratori din domeniu și să acorde premii menite să sublinieze aportul pentru dezvoltarea sistemului de sănătate și performanţele cadrelor medicale din Republica Moldova. La eveniment au fost prezenți reprezentanţi ai Ministerului Sănătății, Organizației Mondiale a Sănătății, societăţii academice, precum și manageri a diferitor instituţiilor medico-sanitare din ţară.

 Clinica ”SANCOS” a participat în cadrul acestui concurs la secțiunea ” Cel mai performant management al instituției medicale”, obținînd Diplomă de Mențiune la categoria sus-numită.

 

img2 wind lgCu acest prilej ținem să aducem sincere mulțumiri și cuvinte calde tuturor celor care ne-au susținut, ne-au încurajat și ne-au votat, menționăm că sprijinul fiecarui dintre DVS este foarte important pentru noi, demonstrînd fidelitatea, nivelul de satisfacție și încrederea pacienților noștri în tot ceea ce facem. Medicina este un domeniu care necesită foarte multă dăruire de sine, profesionalism, experiență și abnegație, calități care cu adevărat reprezintă colectivul SANCOS. Vom continua experiența prestării unor servicii de calitate ireproșabilă pentru pacient, orientarea către acesta și corectitudinea actului medical fiind pilonii de bază ai activității noastre.

 

Vă mulțumim pentru încredere!

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon