Cabinet personal

22.02.2023

Acupunctura are o istorie de câteva mii de ani și ocupă un loc important în rând

Acupunctura are o istorie de câteva mii de ani și ocupă un loc important în rândul mijloacelor de influențare a stării de sănătate prin metode naturale. Tratamentul prin acupunctură presupune utilizarea unor ace speciale, de diferite dimensiuni. Acestea sunt aplicate în puncte specifice, în funcție de patologia fiecărui pacient.

Cercetările științifice au relevat efecte terapeutice, datorită naturii sale relaxante, în special pentru afecțiunile legate de stres, anxietate și dureri musculare. Metoda s-a dovedit a fi eficientă și în tratarea stărilor de dependență sau pentru reducerea durerilor în timpul nașterii.

Acupunctura nu este dureroasă, pacienții se relaxează pe durata procedurii și pot simți senzații de vibrații, căldură sau furnicături în zonele de inserție a acelor sau de-a lungul meridianelor energetice stimulate.

Este recomandată și folosită pentru o varietate de probleme de sănătate, printre care: durerile de cap, de spate, migrenele, artrită, probleme respiratorii, circulatorii sau digestive, tulburări sexuale.

Menționăm că acupunctura completează medicina modernă, dar nu o substituie. Efectuată împreună cu un tratament și sub supravegherea unui specialist, aceasta poate avea efecte vizibile. Vă așteptăm la o consultație pentru a vă ghida spre cele mai sănătoase decizii.

Pentru a vă programa, apelați la numerele de telefon:
📞+373 (22) 909 909
📞 +373 (22) 909 908
🏥bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon