Cabinet personal

25.05.2015

Sincere Felicitari cu Ziua Internațională

652x450 127901 asCu ocazia Zilei Internaţionale a asistenţilor medicali/nurselor  – 12 mai – felicităm tot cadrul medical cu studii medii speciale din CME ”SANCOS”.  

Prin noţiunea serviciului de Nursing/ asistent medical, Organizaţia Mondială a Sănătăţii vrea să atragă atenţia asupra acestui serviciu, ca fiind cel mai important în îngrijirea pacienţilor. Ziua de 12 Mai a devenit Ziua Internaţională a asistenţilor medicali din întreaga lume, la iniţiativa Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali, creat în anul 1899, în cinstea zilei de naştere a dnei Florence Nightingale, fondatoarea primei şcoli laice de asistent medical din lume.

În Republica Moldova, prin decizia Ministerului Sănătăţii, Ziua Internaţională a Nurselor este sărbătorită începând cu 1994. Nursing/asistenţă medicală este o activitate profesională, desfăşurată în scopul promovării şi menţinerii sănătăţii, prevenirii îmbolnăvirilor, îngrijirii şi recuperării persoanelor bolnave şi sănătoase de la concepţie pînă la sfîrşitul vieţii.

Dragi colege, Vă adresăm din suflet calde şi sincere urări de sănătate şi prosperare, echilibru spiritual, realizări frumoase şi noi succese în realizarea sarcinilor nobile pe tărâmul profesiei noastre de loc uşoare, care zi de zi ne oferă provocări, dar şi motivaţii pentru performanţă şi perfecţiune.

Vă dorim activitate fructuoasă, precum şi toată dragostea şi afecţiunea celor apropiaţi!

Fie ca perseverenţa şi spiritul de sacrificiu să vă însoţească mereu în alinarea suferinţelor pacienţilor !

Pentru munca Dumneavoastră cu abnegaţie Vă mulţumim din suflet!

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon