Cabinet personal

20.04.2019

Rinoplastia – primăvara este cea mai bună perioadă a anului pentru această intervenție.

Rinoplastia – primăvara este cea mai bună perioadă a anului pentru această intervenție.

Rinoplastia – primăvara este cea mai bună perioadă a anului pentru această intervenție.

Sunt multe operații estetice care este mai bine să fie efectuate în anumite perioade ale anului. Și acest lucru nu este legat de preferințele personale ale medicilor sau ale pacienților. Ideea este că în această perioadă natura însăși oferă o mulțime de oportunități pentru recuperarea rapidă după intervenția chirurgicală. Acest lucru se aplică pe deplin și rinoplastiei, care este cel mai bine să fie realizată primăvara.

Potrivit statisticilor, rinoplastia este una dintre cele mai solicitate intervenții chirurgicale în rândul femeilor.

La intervenția de schimbare a formei nasului se recurge în diferite cazuri. Și aceasta nu este întotdeauna consecința unei leziuni sau a unei deformații. Nasul poate fi prea mare sau prea mic, poate fi încovoiat, ceea ce strică întreg aspectul său, poate avea fie o bază dorsală prea largă, fie un vârf prea lăsat. În unele cazuri forma neregulată a nasului face ca respirația să fie dificilă și numai rinoplastia contribuie la eliminarea tuturor acestor probleme.

Operația în sine este destul de complicată și necesită concentrarea maximă a medicului. Deplasarea și înlăturarea cartilajului, schimbarea formei acestuia, netezirea și toate celelalte acțiuni medicale trebuie să lase urme minime care să dispară în timp. La clinica SANCOS rinoplastia este efectuată utilizând cele mai moderne echipamente medicale și numai de specialiști cu experiență. În ceea ce privește perioada de recuperare după intervenția chirurgicală, primăvara este cea mai potrivită pentru aceasta.

Anume primăvara, înainte de căldura verii, perioada de reabilitare de după rinoplastie conduce la cele mai bune rezultate.

Trebuie remarcat faptul că după intervenție, o anumită perioadă de timp este valabilă o serie de restricții suplimentare, cum ar fi:
– evitarea expunerii prelungite la lumina directă a soarelui;
– evitarea înotului în apă deschisă, inclusiv în piscine;
– reducerea nivelului activității motorii zilnice;
– excluderea vizitelor la solariu, saune și băi;
– evitarea dușului fierbinte sau alternat;
– evitarea ridicării de greutăți;
– ne-purtarea ochelarilor de soare;
– protecția împotriva răcelilor;
– excluderea pe cât este posibil a situațiilor stresante.

În unele cazuri pot exista restricții suplimentare impuse de medicii specialiști de la clinica SANCOS, pe baza unui studiu al organismului dumneavoastră. Rezultatul primar al rinoplastiei poate fi observat după aproximativ 3 săptămâni, iar eliminarea completă a restricțiilor se face la un an după intervenție.

Programează-te pentru o consultație la Clinica Sancos, la numărul de telefon +373 (22) 909 909

Sancos – sănătatea și frumusețea nu au preț. Aveți încredere în cei mai buni! 

 

02.04.2019

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon