Cabinet personal

02.03.2023

Procedurile de îngrijire ale pielii presupun în primul rând cunoștințe medicale

Procedurile de îngrijire ale pielii presupun în primul rând cunoștințe medicale, începând de la anatomie, fiziologie umană și foarte important dermatologie. Deși mulți consideră că dermatologul și cosmeticianul sunt același specialist, aceste două meserii diferă substanțial. Înainte de a vă alege specialistul, indiferent de procedura pe care doriți să o efectuați, asigurați-vă că acesta are studii în medicină.

Spre exemplu, o persoană cu ten gras poate merge regulat la cosmetolog, să facă diferite tratamente, să cheltuie o groază de bani, fără să știe că de fapt suferă de o boală de piele sau disfuncții hormonale, care pot fi depistate prin analize și tratate doar de un dermatolog.

La Clinica Sancos veți găsi exact de ce aveți nevoie! O oază în care medicina și cosmetologia merg mână în mână.

Cu o experiență de 11 ani în spate, zeci de cursuri de perfecționare, Bolocan Cezara, medic dermatovenerolog și cosmetolog, pune pasiune în a oferi cele mai bune servicii consultative pacienților săi, atât copii cât și adulți.

Pentru a vă programa la o consultație sau o procedură de înfrumusețare, apelați-ne la numerele de telefon sau accesați site-ul nostru pentru mai multe detalii:

Bolocan Cezara


📞 +373 (22) 909 909
📞 +373 (22) 909 908
🏥 bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon