Cabinet personal

21.08.2023

Potrivit specialiștilor, majoritatea bărbaților ajung mai greu în cabinetul medi

Potrivit specialiștilor, majoritatea bărbaților ajung mai greu în cabinetul medicului, mulți dintre ei fie abia după o anumită vârstă, fie când simptomele sunt deja prezente.🙄

După 40 de ani și în organismul bărbaților au loc anumite schimbări. Totuși, această perioadă nu trebuie privită ca o dificultate, ci mai degrabă, începutul unei noi etape în care e nevoie de mai multă grijă pentru starea generală a sănătății.

🩺Clinica Sancos a creat un pachet de investigații medicale, în care a inclus toate consultațiile și analizele necesare, pentru a preveni la timp afecțiunile specifice vârstei și pentru a vă bucura de o viață activă în continuare.

✅Pachetul include consultațiile medicilor: urolog, internist, cardiolog, neurolog și oftalmolog, dar și un set de investigații precum: electrocardiograma cu descriere şi eliberarea rezultatului, examen ecografic al organelor abdominale (ficat, vezica biliară, pancreas, splina) 2D, examen ecografic al glandei tiroide și examen ecografic al prostatei cu Doppler (transrectal).

✅La fel și o serie de analize importante pentru prevenție a afecțiunilor: hemoleucograma completă fără VSH, analiza biochimică a urinei (cu sediment urinar), glucoza, HbsAg (test de screening), anti-Hbc, IgM/G, anti-HCV IgM/G (test de screening), urea, acidul uric, creatinina, bilirubina totală și multe altele. 🔬

Programarea este individuală, astfel veți evita cozile, iar rezultatele le puteți obține chiar în aceeași zi. Sigur, rapid, discret.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul nostru:

Control “Bărbați (după 40 ani)”

Vă așteptăm la Clinica Sancos.
📞+373 (22) 909 909
📞+373 (22) 909 908
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon