Cabinet personal

18.07.2023

Odată deveniți părinți, știm că vă doriți tot binele pentru copiii voștri și așt

Odată deveniți părinți, știm că vă doriți tot binele pentru copiii voștri și așteptați cu sufletul la gură, ziua în care aceștia vor face primii pași.👶
Totuși, primii pași spre sănătatea copiilor Dvs trebuie să-i faceți voi.

De exemplu, controalele ortopedice chiar din maternitate sunt foarte importante. În urma acestora se pot depista la timp diferite afecțiuni și pot fi tratate eficient, în așa fel încât urmările lor să fie cât mai mici cu putință.

👣Specialiștii de la Clinica Sancos recomandă un prim consult ortopedic în primele 4 săptămâni de viață. În cadrul acestei examinări pot fi puse în evidență afecțiuni de tipul piciorului tal valg, varus equin, displazia sau luxația congenitală a șoldului, precum și alte malformații congenitale al caror tratament aplicat precoce, poate fi de succes.

Un al doilea consult ortopedic este util a fi făcut în jurul vârstei de patru luni, iar următorul – în jurul vârstei de 1 an și 2 luni, când copilul începe să meargă. Apoi, la 3 ani și recomandăm menținerea acestei rutine, cel puțin odată pe an.☝️

Pentru a citi mai multe detalii despre departamentul de ortopedie a Clinicii Sancos, accesați link-ul de mai jos, iar pentru a vă programa la o consultație, apelați-ne. Suntem aici pentru voi.

🌏 https://www.sancos.md/departamente/ortoped-traumatolog/
📞+373 (22) 909 909
📞+373 (22) 909 908
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon