Cabinet personal

25.08.2020

Măsuri de siguranță în chirurgia plastică estetică, în contextul COVID-19

Dragi pacienți,

Sănătatea și siguranța Dvs. este prioritatea noastră! În contextul pandemiei de COVID-19, consultațiile și operațiile plastice estetice se efectuează conform următoarelor cerințe:

Pacientul discută la telefon cu operatorul de la recepție sau chirurgul plastician, căruia i se comunică și solicitările pacientului(ei). Pentru schimbul de informații foto/video se utilizează rețelele WhatsApp, Viber, Skype, ș.a. Completarea anchetei epidemiologice și investigarea stării de sănătate a pacientului(ei). Pe lângă setul de bază de analize, este necesar testul la Covid-19 efectuat cu 24-48 ore înainte de intervenția chirurgicală. Operația se efectuează doar în cazul absenței oricăror contraindicații, a semnelor de infecție respiratorie acută și doar în cazul rezultatului negativ la testul Covid-19.

Consultația față în față se acceptă în funcție de necesitate. Chirurgul și pacientul trebuie să poarte în mod obligatoriu măști de protecție și să respecte distanța de 2 m. În cazul în care pacientul(a) are deja o intervenție planificată, acestuia i se recomandă autoizolarea timp de 5-7 zile, pentru a minimiza șansa de infectare și de a fi în faza de incubare / pre-simptomatică în timpul operației.

La intrarea în clinică se completează un chestionar și se iau măsuri suplimentare de precauție, precum: termometria, prelucrarea mâinilor cu soluții dezinfectante, menținerea distanței sociale, respectarea marcajelor și interzicerea strângerilor de mână.

Înainte de operație pacientul va primi acorduri informative, pe care le va citi și semna. De asemenea, va fi instruit pentru perioada de pregătire pentru operație și perioada postoperatorie.
În salon este internată o singură persoană. Se menține distanța de 2 metri între pacienți și personalul clinicii. Chirurgul poate avea doar un singur pacient sub supraveghere, păstrând aceeași distanță de 2 metri.

Rudele nu au dreptul la vizite și doar la externare vor avea permisiunea să întâlnească pacienții la intrarea în clinică. Rudele vor primi informația despre pacient(ă) prin intermediul telefonului.
Tot personalul este supus unui screening zilnic de sănătate înainte de a începe activitatea și sunt obligați să poarte măști și viziere pe tot parcursul zilei.

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0
  0
  Coșul
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon