Cabinet personal

30.05.2023

Datele statistice spun că la nivel european peste 50.000 de oameni dezvoltă mela

Datele statistice spun că la nivel european peste 50.000 de oameni dezvoltă melanom, ceea ce determină medicii dermatologi de la Clinica Sancos să se implice și să susțină anual campania de prevenire a cancerului cutanat. Din acest motiv, toată luna mai este dedicată conștientizării factorilor de risc în legătură cu melanomul.

🎁 Astfel că pe 31 mai, toți cei care vor efectua o dermatoscopie în cadrul clinicii noastre, vor primi gratuit produse de protecție solară de la compania La Roche Posay, dar și multe informații utile.

Având legătură directă cu expunerea la soare, melanomul este o tumoare ce se dezvoltă din celule care intervin în colorarea pielii. Deoarece prezintă unul dintre cele mai ridicate riscuri de metastazare, melanomul este considerat în acest moment drept cel mai periculos cancer de piele.

❗Dacă observaţi apariţia unei noi aluniţe ce se modifică rapid în dimensiune şi culoare, pete suspecte, nu întârziaţi să cereţi sfatul unui medic dermatolog. Pentru că doar un diagnostic precoce permite vindecarea melanomului.

Vă așteptăm la Clinica Sancos – locul în care prevenția merge mână în mână cu sănătatea.

Pentru a vă programa la specialiști calificați în dermatologie, apelați-ne la numerele de telefon:
📞+373 (22) 909 909
📞+373 (22) 909 908
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon