Cabinet personal

06.04.2015

Clinica SANCOS premiată cu cea mai înaltă distincție la GALA PREMIILOR ÎN SĂNĂTATE, EDIȚIA 2015

 

Joi, 23 aprilie, în incinta Sălii cu Orgă , s- a desfășurat Gala Premiilor în Sănătate – cel mai important eveniment medical al anului, care şi-a propus să recunoască şi să aprecieze realizările remarcabile ale celor mai buni medici, precum şi să încurajeze şi să mobilizeze la fapte mari întreaga comunitate medicală din republică, în ediția a patra. În acest an, evenimentul, a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, sub genericul „Siguranța alimentară”.

 

 

logo gala pentru sait

Trofeele de bronz au revenit câștigătorilor din cele 13 categorii ale GALEI. În perioada 1-10 aprilie, șefii tuturor centrelor de sănătate publică și centrelor medicilor de familie, spitalelor, agențiilor teritoriale ale CNAM, instituțiilor medicale din sistem, ONG-urilor în sănătate, redacțiilor media i-au nominalizat pe cei mai buni promotori ai sistemului de sănătate din instituțiile conduse de ei. După aceasta, un juriu compus din 17 persoane i-a selectat pe câștigători dintr-o listă de 50 de echipe și persoane desemnate.

Clinica ”SANCOS”  s-a numărat printre cîștigători, fiind nominalizat îicirc;n cadrul concursului la categoria “Cea mai bună echipă a medicului de familie”. La evidența medicilor de familie ai Clinicii ”SANCOS” se numără în prezent peste 12.000 de persoane. Asistența medicală primară este prestată de către 6 oficii ale medicilor de familie, unde activează 7 medici și 10 asistente medicale. În 2014 echipa medicilor de familie a Clinicii „SANCOS” a realizat o serie de campanii de amploare privind modul sănătos de viață, printre care un proiect de nivel internațional în scopul susținerii emigranților moldoveni din regiunea Toscana, Italia.  Specialiștii din cadrul Clinicii au organizat un centru mobil de sănătate, în cadrul căruia peste 150 de persoane au avut posibilitatea să verifice  starea  de sănătate.

Ținem să vă aducem sincere mulțumiri pentru încrederea acordată și să vă asigurăm că și în continuare vom da dovadă de mult profesionalism, performanțe în activitate și dedicație profesiei de medic, pentru ca Măria Sa Pacientul să rămînă satisfăcut sănătos și zîmbitor!

DSC 1682 min DSC 1684 min
DSC 1687 min DSC 1703 min
DSC 1715 min DSC 1722 min

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon