Cabinet personal

19.06.2022

19 iunie – Ziua profesională a Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Dragi colegi 

De Ziua Profesională a Lucrătorului Medical și Farmacistului, transmit sincere aprecieri și mulțumiri tuturor cadrelor medicale din țară – o profesie și o vocație despre rezistență și grijă, atenție și răbdare, învățare continuă și pasiune. Nu în ultimul rând, o profesie care dă cele mai bune rezultate în echipă: alături de alți medici și pacienți, autorități și lideri de opinie.  În marja ultimilor doi ani de pandemie COVID-19, care a testat nu doar rezistența noastră, ci și încrederea cetățenilor în medicină și știință, am demonstrat că rolul medicului e vital pentru o societate funcțională și prosperă.

Vin cu recunoștință, în special, către cadrele medicale ale clinicii Sancos! Vă mulțumesc pentru modelul de responsabilitate, performanță și grijă pe care îl demonstrați în fiecare zi, pentru fiecare pacient, pentru fiecare caz. Împreună, în echipă, creștem clinica Sancos și devenim un nume de referință pentru Republica Moldova.

Misiunea noastră nu este ușoară, iar rolul medicului într-o societate informațională și post-pandemică crește: nu suntem doar medici, suntem lideri de opinie, îndrumători și promotori ai unui comportament responsabil pentru sănătate.  Să nu uităm asta!

Vă doresc sănătate și liniște, răbdare și rezistență, apreciere și respect din partea pacienților și celor dragi!


Cu respect,
Valeriu Oglindă

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0
  0
  Coșul
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon