Cabinet personal

08.07.2024

🧏‍♀️În R. Moldova, cancerul mamar este a doua cea mai răspândită cauză a mortal

🧏‍♀️În R. Moldova, cancerul mamar este a doua cea mai răspândită cauză a mortalității printre femei. Anual aproximativ 1400 de femei sunt diagnosticate cu această maladie, iar 470 dintre ele pierd lupta cu boala. Diagnosticarea precoce și tratamentul adecvat cresc rata de supraviețuire la 99%.

👉Cauze și factori de risc:
Cauzele exacte ale cancerului de sân nu sunt cunoscute, dar există factori de risc influențabili, cum ar fi genetica, vârsta și istoricul familial. Adoptarea unui stil de viață sănătos poate reduce riscul de apariție a bolii.
👉Simptome:
Principalul simptom este apariția unui nodul solid, nedureros, cu margini neregulate. Orice schimbare a structurii sânului trebuie investigată medical.
👉Cum prevenim?
Screening-ul periodic este esențial pentru depistarea timpurie a cancerului de sân, dar și investigațiile medicale. Doar astfel putem preveni și trata eficient această boală. Cancerul de sân poate fi vindecat complet dacă este depistat și tratat la timp. Monitorizarea și controalele periodice sunt cruciale pentru a preveni recidiva.

👩🏼‍⚕️La Clinica Sancos, echipa de medici specializați în oncologie sunt alături de tine, amintindu-ți necesitatea prevenirii Cancerului Mamar!
Programează-te acum la Clinica Sancos. Sănătatea ta este prioritatea noastră! Previne cea mai temută boala a secolului împreună cu Sancos!

Telefon:
📞 373 22 909 909
📞 373 22 909 908

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0
  0
  Coșul
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon