Cabinet personal

11.12.2023

😉 La Clinica Sancos suntem dedicați să oferim soluții personalizate pentru nevo

😉 La Clinica Sancos suntem dedicați să oferim soluții personalizate pentru nevoile estetice și de sănătate a fiecăruia dintre voi, iar astăzi vom oferi mai multe detalii despre beneficiile reducției mamare.

Sânii prea mari și lăsați pot cauza femeilor numeroase probleme de sănătate, afectând totodată și starea lor emoțională. Mamoplastia de reducție sau micsorarea sanilor este o procedură folosită pentru înlăturarea surplusului de grăsime, țesut și piele, în vederea obținerii unei mărimi proporționate corpului și unui aspect mult mai frumos și natural.

☝️ Reducția mamară este indicată femeilor cu sâni mari, grei, lăsați, care cauzează dureri de coloană, umeri, greutate în respirație, iritație a pielii de sub sân din cauza transpirației permanente, precum și dificultatea găsirii unei vestimentații adecvate. Totodată, în lipsa simptomelor de mai sus, intervenția poate fi realizată strict ca procedură estetică.

În cadrul unei consultații ne vom asigura că stabilim exact dimensiunea dorită a sânilor, vom discuta orice detaliu, te vom informa despre posibile riscuri și perioada post operatorie, pentru liniștea și siguranța ta.

Pentru mai multe detalii, accesează site-ul nostru sau contactează-ne.
https://www.sancos.md/departamente/reductia-sanilor/
📞+373 (22) 909 909
📞+373 (22) 909 908
🏢Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

  0
   0
   Coșul
   Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
    Calculate Shipping
    Apply Coupon