Cabinet personal

28.05.2024

💁‍♀️La 28 mai, sărbătorim Ziua Internațională a Acțiunii pentru Sănătatea Femei

💁‍♀️La 28 mai, sărbătorim Ziua Internațională a Acțiunii pentru Sănătatea Femeilor, dedicată conștientizării și promovării îngrijirii sănătății femeilor din întreaga lume. În acest context, este crucial să subliniem importanța vizitelor regulate la specialiști precum ginecologul și mamologul, dar și examinările preventive pentru menținerea unei stări optime de sănătate.

Dragi femei, vă îndemnăm să acordați atenția cuvenită sănătății dumneavoastră.În acest sens, la Clinica Sancos vă asigurăm un spectru larg de servicii de consultanță și investigații cu utilaj modern și performant. Sănătatea femeilor este o prioritate, iar noi suntem alături pentru a vă susține în călătoria către o viață sănătoasă și fericită.

👩🏼‍⚕️Alegeți serviciile medicale complexe în cadrul clinicii Sancos și anume pachetele de examinare pentru femei, ce presupun analize, investigații și consultații. Acestea sunt recomandate tuturor pacientelor pentru verificarea generală a sănătății, inclusiv pentru screeningul eventualelor patologii oncologice. Aveți grijă de sănătatea dvs.

🌎Pentru a beneficia de serviciile noastre de înaltă calitate, vă puteți programa online https://www.sancos.md/med_paket/pentru-femei/
sau ne puteți apela la numerele de telefon:
+373 (22) 909 909
+373 (22) 909 908
Adresa noastră: bd. Moscova 16

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0
  0
  Coșul
  Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon