Infertilitatea în cuplu

Constatarea infertilității este un moment dramatic în viața de familie, dar care poate fi depășit. Este stabilit diagnosticul de infertilitatea dacă o femeie nu poate să rămână însărcinată după un an de încercări.

Cauzele infertilității pot fi atât de natură feminină, cât și masculină. Bărbații sunt infertili din cauza dezechilibrului hormonal, a defectelor tubului seminal, supraexpunerea la factorii de mediu sau altele. Cauzele infertilității feminine sunt la fel de diverse, precum: tulburări de ovulație, afecțiuni ale uterului sau vaginului, disfuncții hormonale ori altele.

Pentru a combate infertilitatea este necesară consultarea medicului ginecolog și urolog, care o să vă consulte și stabilească planul eficient de tratament.

Tratamentul infertilității la clinica Sancos este pe deplin personalizat și depinde de rezultatele investigațiilor indicate de medicii specialiști.

Programează-te la consultația medicului specialist:

(22) 909 909

(22) 909 908

bd. Moscova, 16 

ДРУГИЕ МАТЕРИАЛЫ

Frigul este un adevărat inamic pentru piele. Cu excepția disconfortului psihologic pe care îl provoacă, cauzează și o serie de neplăceri fizice. Pielea este unul dintre primele organe care este
Constatarea infertilității este un moment dramatic în viața de familie, dar care poate fi depășit. Este stabilit diagnosticul de infertilitatea dacă o femeie nu poate să rămână însărcinată