Cunoaste-ti specialistul: Tihon Stela - ginecolog – obstetrician, medic categoria superioară


Astăzi o vom cunoaște pe d-na Tihon Stela – ginecolog – obstetrician în cadrul Clinicii SANCOS.

Specializare (tratrea caror boli /efectuarea caror manipulatii/ metodele utilizate, specializat pe anumite aparate medicale) : Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului genital feminin.

Cursuri de perfecționare, seminare, master-class. Denumere completa, locul , anul:

  • 2002 - Obstetrică și ginecologie;
  • 2006 - Cuplul steril;
  • 2006 - Ginecologie endocrinologică;
  • 2009 - Diagnosticul precoce și tratamentul cancerului organelor genitale feminine;
  • 2011 - Ginecologie;
  • 2014 - Patologia extragenitală și sarcina.

Etapele efectuării controlului ginecologic

1. Conversația cu ginecologul. Medicul vă va întreba despre starea Dvs. generală. În cazul prezenței unor simptome deranjante, vă va întreba de cât timp aveți aceste simptome și care este natura acestora. Luați aminte. În cabinetul ginecologului nu ezitați să întrebați și să răspundeți detaliat la întrebările specialistului; tocmai o idee clară despre starea Dvs. va permite medicului-ginecolog să vă prescrie un tratament eficient.
2. Examenul glandelor mamare și controlul ginecologic pe scaun. Medicul va examina organele genitale externe, va examina colul uterin, precum și pereții vaginului cu ajutorul unei oglinzi speciale. Analiza citologică este o parte obligatorie a unui control ginecologic, care ajută la detectarea modificărilor precanceroase la nivelul colului uterin.
3. Rezultate și tratament. În caz de necesitate, se vor prescrie examinări suplimentare, precum este ultrasonografia glandelor mamare, a organelor pelvine, mamografia, analiza sângelui la hormoni.

Programați-vă pentru o consultație la telefonul +373 (22) 909 909 sau prin intermediul unui formular online de pe site-ul nostru.

Sancos - sănătatea și frumusețea sunt neprețuite. Aveți încredere în cei mai buni.

ДРУГИЕ МАТЕРИАЛЫ

De ce tratamentele pentru păr și scalp costă scump? Este o întrebare pe care o primim frecvent de la pacienții noștri, de aceea, am ales astăzi să vorbim cu, doamna Ina Trestian doctor dermatolog-tricholog. Puțini
Прессотерапия с новым аппаратом Presso Dren Digit. Аппарат Presso Dren Digit 2000 является инновационным оборудованием для прессотерапии,