Invitație la seminar despre micropigmentare (tatuaj semipermanent). Participare GRATUITĂ!

 

Tatuajul cosmetic a apărut din dorinţa fiecărei femei de a se simţi frumoasă, fără a mai trece prin zilnică rutină a machiajului.

 

Micropigmenterea se diferenţiază de tatuaj prin modul de lucru mai blând, calitatea deosebită a culorilor şi adâncimea mai mică a implantării lor. Utilizând tehnică micropigmentarii nu veţi arată niciodată artificial şi strident.

 

Este recomandată tuturor persoanelor care doresc corectarea formei naturale din motive variate (accidente, pensare greşită, cauze genetice) sau celor care doresc să renunţe la chinul machiajului zilnic.

Specialistul în micropigmentare de la “SANCOS”, Natalia NEGRU, utilizează cele mai bune produse, care aparțin brand-ului GOLDENEYE.

Culorile sunt foarte naturale, aparatul folosit este de ultima generaţie deci şi consumabilele, pigmenţii, acele, gelurile şi cremele sunt foarte sigure şi eficiente.

În acest an, reprezentanții oficiali GOLDENEYE Moldova, împreună cu specialiștii în domeniu, au hotărît să deschidă publicului larg micile secrete ale acestei metode de înfrumusețare.

La data de 20 decembrie 2014, va fi organizat un work-shop cu scopul de informare și promovare a produselor și tehnicii de micropigmentare. Important că acest eveniment nu este adresat doar specialiștilor ci tuturor celor interesați de subiect.

Deci, poți participa chiar TU, mai ales ca participarea este absolut GRATUITĂ!

Vino și tu!

Te așteptăm cu mult drag la workshopul interactiv –”Micropigmentarea-metodă de înfrumusețare-responsabilitate și pasiune.”


Tratamente de micropigmentare: sprâncene, buze, ochi – eyeliner.


Vino și află micile secrete ale frumuseții irezistibile de la profesorii calificați Goldeneye.

Învață cum poți transforma defectele în avantaje.

 

Participarea este gratuită!

20 decembrie 2014

Locația: LEOGRAND HOTEL & CONVENTION CENTER

Sala BEGONIA

Program: 10.00 – 18.00

Înregistrează-te aici 

                                                                                                                                    golden eye

ДРУГИЕ МАТЕРИАЛЫ

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,