блефаропластика, blefaroplastie

Blefaroplastie

Chirurgia pleoapelor este indicată pentru îndepărtarea pielii în plus de la nivelul pleoapelor superioare şi inferioare, a pungilor de grăsime şi pentru ameliorarea aspectului de “ochi umflaţi”. Blefaroplastie implică ameliorarea aspectului din jurul ochilor, redând privirii un aspect mai tânăr şi mai vioi. Excesul de piele şi pungile de grăsime dau aspectul unei fete permanent obosite şi mai în vârstă decât este în realitate.

Astfel, blefaroplastie este o metodă de reîntinerire facială. Corecţia chirurgicală a pleoapelor nu are niciun efect asupra vederii în sine, exceptând cazurile în care pleoapele ajung să coboare atât de mult încât să acopere parţial pupila. În aceste cazuri, o blefaroplastie, pe lângă beneficiul estetic reface şi integritatea câmpului vizual.

Perioada de recuperare după blefaroplastie, durează între 5 şi 7 zile. Firele de sutură se îndepărtează la 5 zile după operaţie. Eventualele echimoze dispar în aproximativ o săptămâna.

Dacă observaţi modificări ale zonei din jurul ochilor, care nu se mai ameliorează în urmă tratamentelor cosmetice uzuale, puteţi consultată un chirurg plastic.

Rezultatele operaţiei de blefaroplastie se apreciază la 1-6 luni postoperator. Rezultatul este unul dintre cele mai durabile din chirurgia estetică. Pungile de grăsime sunt înlăturate definitiv şi nu apare recidiva lor.

Galerie foto pînă și după blefaroplastie

 

Servicii