Chirurgie plastica, operatii estetice

пластическая хирургия, chirurgie plastica, operatii estetice

În prezent, chirurgie plastica și operatii estetice au devenit o parte componentă și integrală a vieții sociale. Inițial, aceastea specialități medicale au orientată spre înlăturarea anumitor defecte ale corpului uman prin intervenția chirurgicală. Dar, odată cu trecerea timpului, sfera de aplicare de chirurgie plastica și operatii estetice s-a extins considerabil și la momentul actual, include nu doar aspectul reconstructiv dar și cel estetic, care a devenit extrem de popular și solicitat.

Clinica ”SANCOS” in Chisinau este prima și pînă în prezent cea mai bună clinică orientată în chirurgie plastica reconstructivă și operatii estetice, din țară, oferind pacienților întreg spectrul de servicii pentru îmbunătățirea aspectului fizic. Calificarea înaltă a specialiștilor și experiența bogată în domeniu, cît și utlizarea celor mai noi tehnici și utilaje medicale ne permit atingerea unor rezultate excelente, astfel în cadrul Clinicii ”SANCOS” in Chisinau, pe lîngă operațiile mai răspîndite de gen: blefaroplastie, lifting facial, rinoplastii și otoplastii, chirurgie plastica a glandelor mamare, liposucţie, lipofilling, abdomenoplastii, s-au obținut performanțe prin realizarea unor tipuri de intervenții unice cum ar fi: operații videoasistate, intervenții cu laser, intervenţii după pierderea masivă a masei corporale, reconstrucții mamare, inclusiv operații reconstrictive simultane, etc.

Una dintre premisele succesului în cadrul instituției noastre, o considerăm abordarea individuală a fiecărui pacient și caz în parte. Specialiștii noștri de operatii estetice nu doar își fac foarte bine meseria, dar o și consideră drept o vocație, fiind aspirația de a aduce zîmbetul și împăcarea de sine pe chipul pacientului. În centrul atenției echipei chirurgicale se află permanent securitatea pacientului, astfel, asigurîndu-se rezultate performante, obținînd încredere și satisfacție din partea beneficiarului.

 

Servicii