Despre Companie “Sancos”

Clinica ''SANCOS'' - fondată la 16 ianuarie 1987 este prima Clinică privată acreditată în Republica Moldova de către Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditare în medicină şi unica instituţie medicală din R.Moldova certificată de către organismele internaţionale – Certificatul ISO 9001: 2000.Clinica de Medicină Estetică ”SANCOS” reprezintă un centru medical în care profesionalismul colaboratorilor se întâlneşte cu exigenţele pacientului contemporan. Fondată încă în 1987, astazi, datorită spectrului larg de servicii prestate, experienţelor profesionale şi a echipei de specialişti, Clinica ”SANCOS” este unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din Republica Moldova, certificată și de către organismele internaționale. Prin experiența acumulată, clinica ”SANCOS” a reușit să atingă un nivel european de prestare a serviciilor, unde respectul pentru pacient și etica actului medical stau la temelia activității. Astfel, “SANCOS” se poziţionează ca o companie sigură şi stabilă, care pune accent pe modernizarea activității, pe diversificarea şi calitatea serviciilor prestate şi pe consolidarea poziţiei pe piaţă.

De ce anume la noi?

Clinica "SANCOS" – este una dintre puținele instituții medico- sanitare din capitală care prestează întreg spectrul de servicii medicale la cel mai înalt nivel tehnologic și profesional.

  • Clinica " SANCOS " – calitate europeană a serviciilor medicale pentru locuitorii țării și oaspeții Moldovei.
  • În clinica " SANCOS" își desfășoară activitatea doar lucrători medicali calificați care îmbină cunoștințele și experiențele acumulate cu atitudinea empatică și delicată față de fiecare pacient.
  • Specialiștii Clinicii ''SANCOS'' sunt în proces continuu de perfecționare și calificare profesională.

Cronologia evenimentelor

1987:Anul înfiinţării Clinicii de Medicină Estetică.
1996:Înregistrarea mărcii "SANCOS“.
2001 - 2004:Clinica "SANCOS" – Laureat al Premiului de Stat în domeniul calităţii, productivităţii şi competitivităţii.
2002:"SANCOS" devine prima clinică privată acreditată în R. Moldova.
2003:Certificare Internaţională pentru Managementul de Calitate a serviciilor – UNI EN ISO 9001-2000.
2007:Premiul Internaţional – "Exelence în Business Management" (Bruxelles).
2008:Laureat al concursului "Marca comercială a anului 2008", Medalia de bronz, nominaţia – LIDER.
2009:Laureat al Concursului "Marca comercială a anului 2009", Medalia de bronz, nominaţia – PROFI.
2010:Cîştigătorul concursului Naţional "Marca comercială a anului 2010", deţinătorul Marelui Premiu "Mercurul de aur", în nominaţia "PROFI".
2011:Cîştigătorul concursului Naţional "Marca comercială a anului 2010", deţinătorul Marelui Premiu "Mercurul de aur", în nominaţia "Frumuseţe şi sănătate".
2012:Cîștigătorul concursului național „Marca Comercială a anului 2012”, deținătorul marelui premiu „Mercurul de Aur” în nominalizarea „Favoritul Anului”, la categoria „Servicii medicale, sănătate și frumusețe”.
2013:Cîștigătorul concursului național „Marca Comercială a anului 2013”, deținătorul marelui premiu „Mercurul de Aur” în nominalizarea „Favoritul Anului”, la categoria „Servicii medicale, sănătate și frumusețe”.
2014:Cîștigătorul celei mai importante distincţii a Concursului național „Marca Comercială a anului 2014”
2015:Cîștigătorul concursului național GALA PREMIILOR ÎN SĂNĂTATE, la nominalizarea - ”Cea mai bună echipă a medicului de familie.„

Premiile noastre