Spirografia

Pentru că COVID-19 a afectat întreaga lume și mulți au suferit din urma acesteia, este foarte important ca după depășirea bolii să se efectueze un control medical pentru a preciza că nu au rămas careva consecințe alarmante pentru sănătate.

Este primordial de efectuat spirografia, deoarece cu ajutorul acesteia printr-o ședință de doar 10-15 min se determină cantitatea de aer pe care o personă o inspiră și expiră la anumite intervale de timp, dar și volumul maxim de aer pe care îl pot conține plămânii.

Această examinare este utilizată în scopul:

Depistării afecțiunilor cronice ale plămânilor și a bronhiilor. Procedura este nedureroasă și inofensivă și nu implică costuri majore - la Sancos o puteți efectua la doar 130 lei.

 

Pentru programare, contactați-ne

(22) 909 909

(22) 909 908

bd.Moscova, 16

ALTE MATERIALE

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,