Infertilitatea în cuplu

Constatarea infertilității este un moment dramatic în viața de familie, dar care poate fi depășit. Este stabilit diagnosticul de infertilitatea dacă o femeie nu poate să rămână însărcinată după un an de încercări.

Cauzele infertilității pot fi atât de natură feminină, cât și masculină. Bărbații sunt infertili din cauza dezechilibrului hormonal, a defectelor tubului seminal, supraexpunerea la factorii de mediu sau altele. Cauzele infertilității feminine sunt la fel de diverse, precum: tulburări de ovulație, afecțiuni ale uterului sau vaginului, disfuncții hormonale ori altele.

Pentru a combate infertilitatea este necesară consultarea medicului ginecolog și urolog, care o să vă consulte și stabilească planul eficient de tratament.

Tratamentul infertilității la clinica Sancos este pe deplin personalizat și depinde de rezultatele investigațiilor indicate de medicii specialiști.

Programează-te la consultația medicului specialist:

(22) 909 909

(22) 909 908

bd. Moscova, 16 

ALTE MATERIALE

De ce optăm pentru implanturile Polytech Vă invităm la Clinică de Medicină Estetică SANCOS să faceți cunoștință cu produsele companiei germane POLYTECH Health & Aesthetics – unul dintre
Последствия covid-19 действительно существуют и дают о себе знать и одна из них это выпадение волос. В сети даже появился