Infertilitatea în cuplu

Constatarea infertilității este un moment dramatic în viața de familie, dar care poate fi depășit. Este stabilit diagnosticul de infertilitatea dacă o femeie nu poate să rămână însărcinată după un an de încercări.

Cauzele infertilității pot fi atât de natură feminină, cât și masculină. Bărbații sunt infertili din cauza dezechilibrului hormonal, a defectelor tubului seminal, supraexpunerea la factorii de mediu sau altele. Cauzele infertilității feminine sunt la fel de diverse, precum: tulburări de ovulație, afecțiuni ale uterului sau vaginului, disfuncții hormonale ori altele.

Pentru a combate infertilitatea este necesară consultarea medicului ginecolog și urolog, care o să vă consulte și stabilească planul eficient de tratament.

Tratamentul infertilității la clinica Sancos este pe deplin personalizat și depinde de rezultatele investigațiilor indicate de medicii specialiști.

Programează-te la consultația medicului specialist:

(22) 909 909

(22) 909 908

bd. Moscova, 16 

ALTE MATERIALE

Astăzi vrem să vă prezentăm doctorul Guzun Eugenia - endocrinolog la clinica Sancos, specializat în diagnosticul și tratamentul bolilor sistemului endocrin.  dr. Guzun a studiat la Universitatea
Amigdalita nu e o oarecare durere în gât. Cei care suferă de această boală suportă un adevărat chin la fiecare înghițitură. Aceasta este o boală infecțioasă, foarte frecventă la copii,