Pericolul alergiei la ambrozie. Consultanța medicului alergolog

Ambrozia este unul dintre cei mai puternici alergeni, din cauza concentrației mare de polen emanată. Pentru a te proteja de potențiale alergii, medicii alergologi din clinica Sancos avertizează: 

Alergia la ambrozie provoacă strănut, congestie nazală, rinoree, ochi iritați și senzație de mâncărime. Cea mai severă formă de alergie poate cauza șoc anafilactic. Persoanele alergice trebuie să evite sau să reducă deplasările de dimineață, când nivelul de polen este mai crescut.

Expunerea la polen poate fi diminuată prin închiderea ferestrelor și utilizarea aparatelor de aer condiționat cu filtre. Atunci când intri în casă este primordial să-ți schimbi hainele și să faci duș, pentru a elimina polenul care s-a prins de haine. Mergi la un control la medicul alergolog pentru a verifica dacă suferi de alergie la ambrozie sau dacă ai sesizat apariția unor simptome.

Pentru programări, contactează-ne.

+373 (22) 909 909
+373 (22) 909 908
bd. Moscova, 16

ALTE MATERIALE

De ce optăm pentru implanturile Polytech Vă invităm la Clinică de Medicină Estetică SANCOS să faceți cunoștință cu produsele companiei germane POLYTECH Health & Aesthetics – unul dintre
Последствия covid-19 действительно существуют и дают о себе знать и одна из них это выпадение волос. В сети даже появился