Alopecia sau căderea părului

Alopecia sau căderea părului reprezintă o afecțiune dermatologică a foliculilor piloși. Patologia este una complexă, evoluează imprevizibil și poate duce chiar la pierderea completă a părului.

Rărirea treptată a parului la nivelul crestetului, apariția unor cruste pe scalp și căderea părului de pe corp, sunt câteva simptome ale alopceiei areate. Pentru a stopa acest fenomen este esențială adresarea la medicul tricolog.

Medicul tricolog, va stabili cauza pierderii părului, cu ajutorul tricoscopiei- o procedură modernă și importantă în procesul de diagnosticare și tratare. Tricoscopia permite vizualizarea anomaliilor scalpului, descuamările și aspectele particulare ale microvascularizației cutanate.

Un păr frumos și sănătos începe de la un diagnostic complex al medicului tricolog

Programează-te la o consultație dermatologică.
+373 (22) 909 909
+373 (22) 909 908
bd. Moscova, 16

ALTE MATERIALE

Astăzi despre legendarul aparat Laser Lumenis M 22. Acest aparat nu doar promite, el chiar face minuni!   De când a fost procurat în cadrul Clinicii Sancos Laser Lumenis M22, rezultatele pacienților
Scolioza reprezintă o deformare permanentă a coloanei vertebrale, cauzată de o torsiune a vertebrelor. ❗️Netratată la timp, scolioza provoacă dureri acute, afectează funcțiile pulmonare, tulbură