Dermatoscopie digitală

Dermatoscopie digitală

Clinica de Medicină Estetică SANCOS continuă să-și extindă gama de servicii de diagnosticare și tratament! Recent, Departamentul nostru de Dermatologie a fost completat cu dermatoscopul ultramodern Canfield IntelliStudio - un instrument unic care depistează diferite boli cutanate încă în fazele incipiente! Acum pacienții clinicii au acces la cele mai moderne metode de diagnosticare a stării pielii efectuate la cele mai moderne echipamente de producție europeană!

Dermatoscopul Canfield IntelliStudio este o tehnologie inovatoare de cercetare a stării pielii, cu posibilitatea de a fixa rezultatele în format video și foto și de a controla schimbările pe o perioadă îndelungată de timp!

Acest echipament permite depistarea unei game largi de boli cutanate la etapele precoce, inclusiv bolilor oncologice. Cu ajutorul acestui dispozitiv se efectuează și procedura de cartografiere a corpului, cu elaborarea unei hărți complete a alunițelor amplasate pe corp. Rezultatul excelent al dermatoscopiei se realizează prin utilizarea mai multor metode de cercetare, inclusiv:
- utilizarea iluminării crosspolarizate, care elimină sclipirea și conferă claritate imaginii stării reale a pielii;
- utilizarea iluminării nepolarizate de calitate de studio, calibrată și echilibrată în scopul vizualizării stării pielii;
- mișcarea automată a camerei video de la cap până în picioare permite determinarea prezenței anumitor afecțiuni ale pielii pe tot corpul;
- înregistrarea și salvarea rezultatelor obținute în format foto și video;
- previzualizarea materialelor înregistrate, cu corectarea poziției camerei prin intermediul instrumentelor încorporate de poziționare.
Prezența unei camere DSLR de 50 de megapixeli vă permite să obțineți cea mai detaliată imagine a zonelor problematice ale pielii, cu posibilitatea de mărire multiplă.

Calitatea înaltă a metodei de dermatoscopie este confirmată de marca comercială Canfield Scientific GmbH, lider mondial în dezvoltarea sistemelor de imagistică pentru sănătate și cercetare științifică.

Medicii noștri au trecut un stagiu complet de utilizare a acestui echipament sub conducerea reprezentantului oficial al companiei Canfield Scientific GmbH, domnului Peter Wagener. Pentru a vă înscrie la o examinare completă a pielii cu ajutorul dermatoscopului Canfield IntelliStudio, puteți apela la numărul de telefon al Clinicii de Medicină Estetică SANCOS.

 

08.07.2020

ALTE MATERIALE

Astăzi despre legendarul aparat Laser Lumenis M 22. Acest aparat nu doar promite, el chiar face minuni!   De când a fost procurat în cadrul Clinicii Sancos Laser Lumenis M22, rezultatele pacienților
Scolioza reprezintă o deformare permanentă a coloanei vertebrale, cauzată de o torsiune a vertebrelor. ❗️Netratată la timp, scolioza provoacă dureri acute, afectează funcțiile pulmonare, tulbură