Liposucția: ceea, despre ce NE SE SCRIE în internet

У вас есть сомнения по поводу липосакции?

Liposucția este modalitatea cea mai eficientă și rapidă de a scăpa de excesul de grăsime și de a avea o siluetă perfectă! Liposucția este o intervenție care nu are ca scop scăparea de kilogramele în plus ci modelarea siluetei pe anumite zone care se supun greu modificărilor prin sport sau alimentație.

Programați-vă la o consultație la Clinica SANCOS și împreună cu medicul chirurg vom examina zonele Dvs problematice și posibilitățile efectuării intervenției pentru a obține rezultate spectaculoase!

Liposucția este recomandată atunci când metodele tradiționale de îndepărtare a grăsimilor corporale în exces, inclusiv exercițiile fizice și dieta, nu au efectul scontat. În plus, spre deosebire de exerciții fizice prin intermediul cărora sunt ”modificate” toate zonele corpului, liposucția se efectuează numai pe ariile problematice. Cel mai des pacienții apelează pentru modelarea abdomenului, șoldurilor, feselor, în unele cazuri bărbia, gâtul, brațele, pieptul. La fel liposucția poate fi efectuată și în scopuri medicale, conform recomandărilor specialistului curant.

Liposucția este o procedură estetică mini-invazivă

Liposucția nu are multe contraindicații, dar se efectuează numai după consultații și examinări medicale corespunzătoare. Pregătirea pentru liposucție nu este una complicată și nu necesită mult timp. Intervenția are loc sub anestezie locală și constă în aspirația grăsimii subcutanate cu ajutorul unui echipament special în anumite zone ale corpului. Întreaga procedură nu va dura mai mult de o oră.

Efectele liposucției sunt de lungă durată în cazul în care veți menține o dietă echilibrată și activitate fizică.

La Clinica de Medicină Estetică SANCOS, aveți la dispoziție o întreagă echipă dee profesioniști la care puteți apela cu încredere pentru operația de liposucție, inclusiv examinarea medicală preliminară, consultareși supraveghere medicală pe toată perioada de recuperare postoperatorie.

 

22.06.2020

 

ALTE MATERIALE

Astăzi despre legendarul aparat Laser Lumenis M 22. Acest aparat nu doar promite, el chiar face minuni!   De când a fost procurat în cadrul Clinicii Sancos Laser Lumenis M22, rezultatele pacienților
Scolioza reprezintă o deformare permanentă a coloanei vertebrale, cauzată de o torsiune a vertebrelor. ❗️Netratată la timp, scolioza provoacă dureri acute, afectează funcțiile pulmonare, tulbură