Procedurile cosmetologice

Уход за кожей. Почему важно делать ежемесячные косметические процедуры?!

Procedurile cosmetologice reprezintă o parte indispensabilă și chiar obligatorie din viața unei femei moderne! Cu ajutorul produselor cosmetice se ameliorează aspectul pielii, sunt ascunse imperfecțiunile, se pune accent pe frumusețea naturală. Unele proceduri de îngrijire pot fi efectuate de către femei independent în condiții casnice, dar este totuși recomandabil să vă adresați unui specialist pentru a putea alege atât produsele, cât și procedurile în conformitate cu necesitățile tenului Dvs.

Doar un medic cosmetolog calificat poate recomanda și oferi proceduri și produse de îngrijire potrivite, selectate în funcție de nevoile Dumneavoastră individuale.

Atunci când beneficiați periodic de serviciile aceluiași cosmetolog, pielea Dumneavoastră se bucură de cea mai potrivită îngrijire. Specialistul Dumneavoastră este deja familiarizat cu caracteristicile pielii Dumneavoastră, a organismului Dumneavoastră și, prin urmare, Vă este oferit un program individual de proceduri cosmetologice!

Un motiv pentru a profita de serviciile unui cosmetolog profesionist pot fi și cauzele asociate modificărilor cauzate de înaintare în vârsta, printre care se numără:
- acneea, care apare nu numai în perioada de adolescență;
- depunerile de grăsime care apar în diferite părți ale feței și corpului;
- laxitatea țesuturilor, cu care adesea se confruntă femeile după 40 de ani;
- telangiectazia care apare după 40 de ani din cauza subțierii straturilor pielii;
- dilatarea porilor, care este greu de eliminat în condiții casnice;
- pete pigmentare care apar nu numai datorită expunerii în exces agresiunii razelor solare, dar și datorită înaintării în vârstă.

Foarte des, apariția anumitor simptome este asociată cu probleme de sănătate.
În acest caz, produsele de make-up nu te vor salva.

Reacțiile negative ale pielii pot fi prevenite în cazul dacă vizitați lunar un cosmetolog calificat. La Clinica de Medicină Estetică SANCOS Vă propunem altfel de abordare a problemelor de sănătate. Clienții noștri au acces la o gamă largă de proceduri cosmetologice, inclusiv curățarea facială, peeling, variații de măști cosmetice și masaj, mezoterapie și multe altele. Spre deosebire de saloanele de cosmetologie, încercăm, în primul rând, să îndepărtăm cauza problemelor. Doriți să aveți un ten frumos și sănătos? Există o soluție ideală: programați-vă lunar la medicul cosmetolog din cadrul clinicii SANCOS!

 

15.06.2020

ALTE MATERIALE

De ce optăm pentru implanturile Polytech Vă invităm la Clinică de Medicină Estetică SANCOS să faceți cunoștință cu produsele companiei germane POLYTECH Health & Aesthetics – unul dintre
Последствия covid-19 действительно существуют и дают о себе знать и одна из них это выпадение волос. В сети даже появился